10 dakikada etkili makyaj yapma yöntemleri! Bu makyaja bayılacaksınız!

Her kadın güzel görünmek ister. Çoğunlukla da makyaj için bir çok vakit harcanır. Biz sizler için etkili ama bir o kadar da kısa makyaj yapma taktiğini

10 dakikada etkili makyaj yapma yöntemleri! Bu makyaja bayılacaksınız!

Her kadın güzel görünmek ister. Çoğunlukla da makyaj için bir çok vakit harcanır. Biz sizler için etkili ama bir o kadar da kısa makyaj yapma taktiğini göstereceğiz. 10 dakikada etkili makyaj yapma yöntemleri! Bu makyaja bayılacaksınız!

10 dakikada etkili makyaj yapma yöntemleri! Bu makyaja bayılacaksınız. Her kadın gibi siz de güzel görünmek istiyorsunuz ama uzun uzadıya uğraşacak vaktiniz yok değil mi? Çünkü genelde Kadınlar çoğunlukla makyaj yaparak çok zaman kaybederler. Ancak bunun böyle olması asla şart değil. Sadece 10 dakikanızı ayırıp oldukça da etkili bir makyaj yapabilirsiniz.

Önemli olan malzeme sayısı değil dikkatinizi çekerim. Hızlı hareketlerle doru ve etkili bir makyaj burada önemli olan.

10 dakikada etkili makyaj yapma yöntemleri! Bu makyaja bayılacaksınız!

Öncelikle her zaman fırçalarınız, göz farlarınız, ten ürünleriniz de dudak makyajı malzemeleriniz bir arada ve toplu halde olmalıdır. Çantanızda bunlar kullanım sırasına göre düzenli bir şekilde olmalıdır.

10 dakikada etkili makyaj için gerekli makyaj malzemeleri!

Kapatıcı
Fondöten
Pudra
Allık
Aydınlatıcı
Göz farı
Maskara
Ruj

Öncelikle kapatıcı ile başlıyoruz. Kendinize uygun bulduğunuz bir kapatıcıyı alın ve sivilcelerinizin olduğu bölgeye ve lekelerin olduğu bölgeye uygulayın. Ancak kapatıcıyı Bir fırça yardımıyla dikkatli ve hızlı bir şekilde güzelce dağıtın. Böylelikle kusurlarınızdan kurtulmuş olacaksınız. Eğer Göz altlarınızda morluk varsa, biraz gözaltı kapatıcısı da kullanmanız uygun olur.

Hemen ardından fondötene geçiyoruz. Fondöten, ten makyajında en önemli noktadır. Kendinize uygun bulduğunuz ürününüzü cildinize güzelce uygulayın. Güzel dağıtımının yapılması oldukça önemlidir.

Ardından gerek görüyorsanız pudra işlemini uygulamanız gerekiyor. Ancak burada önemli olan Pudrayı asla fazla fazla sürmeyin. Mutlaka bir fırçayla sürün. Yoksa yüzünüzde topak topak kötü bir görüntü oluşturur.

Hemen sonra allığa geçiyoruz. Toz allık yerine krem allıklar daha kalıcı olur bunu unutmayın. Allığı sürerken Yanaklarınızdan şakaklarınıza doğru uygulamaya özen gösterin.

Sıra geldi aydınlatıcıya. Burun ucu ve burun sırtına çok az sürün. Bunun haricinde şakaklarınıza hafif bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Şimdi far zamanı. makyajınızın kalıcı olması için göz kapaklarınıza, göz farı bazı sürün. Bazı sürdükten sonra bir renk seçin. Bu renk nude tonlarında ya da renkli tonlarda olmalıdır. Fırça yardımıyla düzgün bir şekilde göz kapaklarınıza uygulayın.

Geriye kalanlar maskara ve ruj. Maskara bir makyajın olmazsa olmazıdır. Yüzünüze hiçbir şey sürmeseniz bile, etkili bir maskara ile harika görünürsünüz. Dikkatlice fırçası ile sürmeniz önemlidir.

Son olarak da rujunuzu sürün. Fırçalı rujlar daha kolay uygulanır. Rujunuz fırçalı değilse, ruj fırçasıyla rujunuzu daha düzgün bir şekilde uygulayabilirsiniz.