Camdaki Kız Nalan'ın kitaptaki gerçek hayat hikayesi nasıl?

Aylardır beklenen Camdaki kız dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Reyting rekorları kıran dizide bakalım bu hafa neler olacak? Camdaki Kız

Camdaki Kız Nalan'ın kitaptaki gerçek hayat hikayesi nasıl?

Aylardır beklenen Camdaki kız dizisi geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı. Reyting rekorları kıran dizide bakalım bu hafa neler olacak? Camdaki Kız Nalan’ın kitaptaki gerçek hikayesi nasıl?

Camdaki Kız Nalan’ın kitaptaki gerçek hikayesi nasıl bilenleriniz vardır elbet ancak diziyi izleyip de kitabı okumayanlar için bir yazı hazırladık sizler için. Dizinin ana karakteri Nalan gerçek hayat hikayesi ile ilgili çok çarpıcı olaylar yer alıyor kitapta.

Kitapta hikaye Nalanın bir kliniğe girmesi ile başlıyor. Hayri için öfkelenip bağırıp çağırırken başlayan kitapta her ikisi de doktor hanım ile görüşmek için kliniğe gelmişler ve doktorile ilk önce Hayrri görüşüyor.

Camdaki Kız Nalan'ın kitaptaki gerçek hayat hikayesi nasıl?

Hayri 7 yıldır birlikte yaşadıklarını önceden aynı şirkette çalışırken ona deli gibi aşık olduğunu ama onu elde edebileceğini hiç düşünmediğini belirtiyor. Patronları Hayriye Nalanın şoförü olmasını söylüyor. İlk zamanlarda Hayri Nalana deli gibi aşık ve onu elde etmek için çok çaba sarf ediyor. Nalan da onun aşkına karşılık verince birlikte yaşamaya başlıyorlar. Ancak kliniğe gelmelerinin sebebi ise Hayrinin artık Nalandan ayrılmak istemesi. Çünkü Hayri artık başkasına aşık olmuş. Aşık olduğu kadın da çok kıskançmış ve o sebeple Nalandan ayrılmak istiyor. Bu arada Hayri Türkan diye biri ile evli ve 3 çocuğu var.

Sonrasında odaya Nalan giriyor ve kendine ihanet eden bu adamdan nefret etmesi gerektiğini ancak ondan ayrılamayacağını söylüyor. Doktor Hanım da bu kez ondan ilk eşi Sedattan bahsetmesini istiyor. Bu arada Sedat çalıştığı şirketin sahibi Rıfat Koroğlunun oğlu. Aynı zamanda Nalanın ilk erkek arkadaşı. Bu ilişki zamanında Rıfat beyin önerisi ile başlıyor. Hatta daha çok aileler istediği için gerçekleşen bir evlilik.

Nalan normalde iç mimar fakat evlendikten sonra çalışmayı bırakmış Nalan. Nalan lüks ve gösterişli hayata alışmaya çalışıyor. Bu süreçte de hamile kalıyor. Erken doğum yapan Nalan bebeğini kaybediyor. Bu süreçte de Sedat Nalan ile hiç ilgilenmiyor.

Nalan bebeğini kaybettikten sonra bir de annesi ve babasını kaybediyor. Tüm bu süreç Nalanı psikolojik olarak mahfediyor. Nalan iş hayatına tekrar geri dönüyor. Sedat evlilikleri süresinde eşi ile hiç ilgilenmiyor. 8 yıl evli kalıyorlar toplamda.

Camdaki Kız Nalan'ın kitaptaki gerçek hayat hikayesi nasıl?

Nalan Sedatın kendisinin doğum gününü unutması sonucunda Hayri ile bir akşam yemeğine çıkıyor. Nalan çok üzgün olduğu için ağlıyor ve Hayri de buna üzülüyor. Birlikte gezmeye gidiyorlar. İlk kıvılcım da burada başlıyor. Hayri birlikte olmaları için çok ısrar ediyor ancak Nalan bu taraklarda bezi olmadığını çok iffetli bir kadın olduğunu söylüyor. Ancak Hayrinin gazlaması sonucu Sedata çıkışıyor. Sedat karakterine neden kendisi ile ilgilenmediğini ve yanında olmadığını soruyor. Nalan Sedattan boşanmak istiyor ancak Sedat buna karşı çıkıyor. Nalan evi terk ediyor. Nalan ayrılırken hiç bir şey ismediğini söylüyor.

Bu arada evli olan Hayri Nalanı ikna ediyor. Eş ile aralarında bir ilişki olmadığını sadece çocukları için evli kaldığını belirtiyor. Nalan da buna inanıyor. Nalan Hayri ile birlikte olduktan sonra toplumdan dışlanıyor. Hayri de onu eve kapatıyor evden dışarı çıkmasını istemiyor. Maddi yardımda da bulunmuyor. Nalan babasından kalan maaşla geçiniyor.

Sonra Hayri ölüyor ve onun ölümünden kendini sorumlu tutuyor Nalan. Nalan önceki seanslardan birinde resim çizmeye ilgi duyduğunu ve üniversite sonrasında birinden özel ders aldığını sonra da bu kişiyi bir kaç kez evinin oralarda gördüğünü söylüyor. Nalan karşısına bir anda resim hocasının çıktığını ve onu kolundan tutup kendisi ile bir yerde konuşmak istediğini söylüyor. Meğer bu adam Nalanın babası imiş. Gelip onu bulmuş ve kızının hayatına resim hocası olarak girmek istemiş. Babası onu evine çağırıp tabloları kendisine bırakacağını söylemiş.

Camdaki Kız Nalan'ın kitaptaki gerçek hayat hikayesi nasıl?

Bir süre sonra babasının ölüm haberini alınca onun intihar etmiş olabileceğini düşünüyor.

En sonunda doktor hanımdan daha erken gelip seansa giriyor Nalan. Normalde hep siyah giyinen Nalan bu kez rengarenk giyinmiş. Mesleğine geri dönmüş. Hayatındaki herkesi ve her şeyi affetmiş ve hafiflemiş olarak geri dönüyor Nalan. Şimdilik dizide Hayri karakteri yok. Kitapta Nalan böyle ancak diziler kurgulandığı için içindeki olaylar değişkenlik gösterebiliyor. Bakalım dizi nasıl ilerleyecek merak ediyoruz doğrusu.