Fatih Terim'in aşçısı Şükrü Kıyaklı Masterchef'e damga vurdu!

Türk futbol tarihinde, UEFA kupasını kazanarak bir ilke imza atan başarılı teknik direktör ve spor adamı Fatih Terim'in özel aşçısı olduğu öğrenilen Şükrü

Fatih Terim'in aşçısı Şükrü Kıyaklı Masterchef'e damga vurdu!

ŞÜKRÜ KIYAKLI KİMDİR? ŞÜKRÜ KIYAKLI KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Türk futbol tarihinde, UEFA kupasını kazanarak bir ilke imza atan başarılı teknik direktör ve spor adamı Fatih Terim’in özel aşçısı olduğu öğrenilen Şükrü Kıyaklı, Masterchef’te fırtınalar estirdi.

MasterChef, hiç şüphesiz ki TV8 ekranlarının en sevilen yemek yarışması…

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da programın jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya paylaşıyor.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışma programının 13. bölümündeki bir yarışmacı seyirciler kadar jüri üyelerinin de dikkatini çekti. Üç evet ile jüri üyelerinden tam not almayı başaran Şükrü Kıyaklı kısa zamanda en çok merak edilen kişiler listesine girmeyi başardı. Seyircilerin çoğunluğu bu yeni yarışmacının kim olduğunu araştırmaya başladı.

Fatih Terim'in aşçısı Şükrü Kıyaklı Masterchef'e damga vurdu!

PEKİ ŞÜKRÜ KIYAKLI KİMDİR?

Aslen Ordulu olan Şükrü Kıyaklı,1996 doğumlu yani 26 yaşında ve İstanbul’da ikamet ediyor. Ordu’nun Akkuş ilçesi Ketendere Mahallesi’nden olduğu öğrenilen Şükrü Kıyaklı aynı zamanda Fatih Terim’in de özel aşçısı.

Fatih Terim'in aşçısı Şükrü Kıyaklı Masterchef'e damga vurdu!

Lise eğitimini Tez Tur Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde pastacılık üzerine, üniversite eğitimini ise Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları’nda aşçılık üzerine tamamlamıştır.

Katıldığı müsabaka ve mesleki yarışmalardan iyi birer derece elde ederek, bir çok ödülle dönen Kıyaklı, yaşamını mutfak ve pastacılık üzerine devam ettirmek istediğini planlayarak, kariyerine 2019 yılının Mayıs ayından itibaren Bloom and Bake Patisserie’de şef olarak devam etmektedir.

 Programa çok güvendiği Levrek Yemeği ile katılan, çok iddialı olduğunu ve aynı zamanda da Fatih Terim’in özel aşçısı olduğunu söyleyen Kıyaklı, tüm gözleri üzerine çevirdi.

Fatih Terim'in aşçısı Şükrü Kıyaklı Masterchef'e damga vurdu!

Fatih Terim ile ilgili sorular üzerine kendisinin İtalyan mutfağını çok sevdiğini ama güzel olan her yemeği yediğini, iyi yapılmış bir yemeği asla ayırt etmediğini aktardı.

Masterchef’in başladığı ilk günden beri katılmak istediğini, kendisine daha önce güvenemediğini ama birinci olmayı çok istediğini söyledi.

Mehmet Şef’în okulunda eğitim gördüğünü ve bildiklerini paylaşırken bilmediklerini ise öğrenmeye geldiğini de ekleyen Kıyaklı, Fatih Terim’in yanında private chef olarak da çalıştığını söyledi. Yaptığı yemek çok beğenilen yarışmacı üç evet alarak üst tura çıkmayı başardı.