Geyikli'de müsilaj var mı? Geyikli'de denize girilebiliyor mu?

Çanakkale'ye bağlı olan Geyikli'de müsilaj korkusu vatandaşı sardı. Geyikli'de müsilaj var mı? Geyikli'de denize girilebiliyor mu?

Geyikli'de müsilaj var mı? Geyikli'de denize girilebiliyor mu?

Çanakkale’ye bağlı olan Geyikli’de müsilaj korkusu vatandaşı sardı. Geyikli’de müsilaj var mı? Geyikli’de denize girilebiliyor mu?

Geyikli’de müsilaj var mı? Geyikli’de denize girilebiliyor mu şeklinde sorular vatandaşların kafasını kurcalıyor. Çanakkale’ye bağlı olan ve denzinin mükemmel olduğu söylenen Geyikli’de müsilaj var mı? Geyikli’de denize girilebiliyor mu?

Bozcaada’nın hemen karşısında bulunan geyikli’de msilaj olup olmadığı gündemde. Çanakkale’ye yapılan boğaz köprüsünün fotoğraf çekim çalışmaları esnasında görüntülere takılan deniz salyaları vatandaşlarda endişe yaratmıştı.

Geyikli'de müsilaj var mı? Geyikli'de denize girilebiliyor mu?

Hemen sonrasında Geyikli’de müsilaj var mı? Geyikli’de denize girilebiliyor mu? soruları gündeme geldi. Bir de Oyuncu Ata Demirel’in Bozcaada paylaşımları ortalığı iyice alevlendirdi.

Geyikli’de müsilaj var mı? Geyikli’de denize girilebiliyor mu?

Marmara denizinde deniz salyası temizleme çalışmaları tam gaz devam ediyor. Vatandaşlar deniz salyalarının Ege kıyılarına akıp akmadığından şüpheli. Geylik İstanbul’a yakın olması sebebi ile İstanblulluların hafta sonları bile olsa bir kaç uğrayıp denize girebilecekeri bir yer olması sebebiyle mercek altında.

Geyikli’de müsilaj görünmüyor.