Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezonuna bomba gibi geliyor. Yeni sezon tarihi belli oldu. Seyircilerin ve hayranlarının gözleri

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu!

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’İN YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU!

Ekranların sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezonuna bomba gibi geliyor. Yeni sezon tarihi belli oldu. Seyircilerin ve hayranlarının gözleri yollarda kalırken, sevindirici haber akşam saatlerinde Müge Anlı İle Tatlı Sert resmi YouTube kanalından yapılan duyuru ile geldi. Yayınlanan yeni sezon tanıtım fragmanına göre, sevilen program Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni sezonuna 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü başlayacak.

“Sadece bir televizyon programı değiliz, aynı zamanda insanların hayatlarına da dokunuyoruz” diyen ve bu mottoyla yola çıkan Müge Anlı, yıllardır zirvede. Bu sene 15. sezonunu yapacak olan program, birçok başarıya imza atmış, çok ses getirmiş bir program. Kayıpları bulması, faili meçhul cinayetleri aydınlatması, Sevgi izi projesi ile kendisini ifade edemeyen kişilerin sol el bilek üzerine yaptırılan dövme sayesinde bulunması, okuma yazma seferberliği, tekerlekli ve akülü sandalye dağıtımı, Kızılay vasıtasıyla aşevi inşa edilmesi ve mobil aşevi uygulaması ve her türlü yardıma muhtaç olan kişilerin yardımına koşmasının haricinde çok da güleryüzlü ve sempatik bir kişiliğe sahip olan Müge Anlı, yıllardır bu çizgisini hiç bozmayan nadir kişiliklerden. Okumaya ve eğitime olan merakı da bilinen Anlı’nın 4. üniversitesini bitirirken, nasıl ders çalıştığıyla ilgili anlattığı hikayeler izleyicilerin de okuma azmini arttırıyor.

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu!

Son olarak, sezon finali yapılacak haftanın başında, “Sizlere bir haberim var. Öncelikle benden duyun istedim. Evlenmeye karar verdim. Damat beyin ismini de açıklayayım; Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi benim de çok saygı duyduğum bir göreve mensup. Allah’tan bir mani çıkmazsa evleniyorum ve yeni sezona da evli bir kadın olarak gireceğim. Artık bol bol benden yemek yapma maceraları dinlersiniz. Şu yemeği böyle yaptım, bu yemeği şöyle yaktım diye anlatır dururum” diyerek kahkahalar atmıştı. Şimdi yeni sezonu merakla bekleyen seyircilerin asıl merak ettiği konu ise Müge Anlı’nın evliliği. Evlilikle ilgili maceralarını merakla bekleyen sevenleri, yeni sezonun bir an evvel başlamasını bekliyorlar.

AĞUSTOS’TA DÖNERİZ DEMİŞLERDİ!

Sezon finalinde yapımcı Taner Ercan ile beraber “biz Ağustos ayı için hazırız” diyen Anlı, gerçekten de dediği gibi Ağustos ayında dönüş yapıyor.