Starbucks Cool Lime tarifi! Cool Lime evde nasıl yapılır?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkeste serinbir şeyler içeyim derdi başladı. Biz sizler için ço ksevilen Starbucks Cool Lime tarifini bulduk. Starbucks

Starbucks Cool Lime tarifi! Cool Lime evde nasıl yapılır?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkeste serinbir şeyler içeyim derdi başladı. Biz sizler için ço ksevilen Starbucks Cool Lime tarifini bulduk. Starbucks Cool Lime tarifi! Cool Lime evde nasıl yapılır?

Starbucks Cool Lime tarifi! Cool Lime evde nasıl yapılır bir çok kişi bu sorunun cevabını merak ediyor. Çünkü herşeye zam gelmesi ile birlikte ünlü kahve zincirine de yüklü bir zam yapılmış. Yeni fiyat listesini görünce tam bayılacaktık ki o ço ksevdiğimiz lezzet olan Starbucks Cool Lime tarifini araştırıp bulup evde kendimiz yapmaya karar verdik. Hem de Starbucks Cool Lime tarifinin tam olarak orjinali.

Starbucks’ın içecekleri mükemmel olmasına mükemmel ancak o yapılan zamlarla bile evlerimize sadece malzeme alıp kendimiz bütün ürünlerini yapabiliriz. Zaten geçtiğimzi günlerde Starbuck zamlı fiyat listesi yayınlandığında şoka girmiştik. Çünkü Starbucks zamlı fiyat listesine göre küçük boy Cool Lime küçük boyu 36 TL. Orta ve büyük boyların fiyatını siz hesaplayın artık. Bu size vereceğimiz tarifle kendinize göre ölçüde yaparak 1 sürahi dolusu Cool Lime çıkartabilirsiniz.

Starbucks Cool Lime tarifi! Cool Lime evde nasıl yapılır?

Starbucks Cool Lime tarifi! Cool Lime evde nasıl yapılır sizler için araştırdık. ‘Cool lime’ ferahlatan en sevilen içeceklerden biri. Lime limon ile hazırlanan bu buzlu içecek, nane ferahlığı ile birleşince faydalı ve lezzetli bir tarife dönüşüyor. Üstelik çok az malzeme ile hazırlanan bu içecek sayesinde hem ferahlayacaksınız hem de vitaminlerinden faydalanmış olacaksınız. Biliyorsunuz ki limonun faydası tartışılmaz işin içine bir de nane girince deymeyin keyfine.

Cool Lime tarifi!

2 adet lime limon
15-29 adet taze nane yaprağı
2 yemek kaşığı şeker
4 su bardağı soğuk su
Buz küpleri

Cool Lime hazırlanışı!

Öncelikle Lime limonlarınızın kabuğunu rendeleyin. Beyaz kısımları acı olacağından o kısımları rendelememeye özen gösterin. Ardından rendelenen limon kabukları üzerine nane yapraklarını ve şekeri de ekleyin. Nane ve limonun aroması şekerle özleşene kadar 2-3 dakika elinizle ovuşturun. Sonrasında limonların suyunu sıkın. Hemen ardından Soğuk suyu ve sıktığımız limon suyunu da ekleyerek şeker eriyene kadar karıştırın. Sonra çıkan ürünü ince bir süzgeç ya da tülbentten geçirerek süzün. İçine buz doldurup içebilirsiniz. Afiyet olsun.