Yaz Tatilinde Bavulunuzda Fazlalık Eşya Olmasın! Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır? Püf noktaları ile...

Tatil zamanı geldi çattı. Yaz aylarını bütün bir yaz bekleyip bir kaç hafta dinlenmek son zamanda herkesin hakkı oluyor ancak tatile gidebilen sayısı ekonomik

Yaz Tatilinde Bavulunuzda Fazlalık Eşya Olmasın! Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır? Püf noktaları ile...

Tatil zamanı geldi çattı. Yaz aylarını bütün bir yaz bekleyip bir kaç hafta dinlenmek son zamanda herkesin hakkı oluyor ancak tatile gidebilen sayısı ekonomik durumlardan dolayı çok olmasa da biz gidecekler için önemli ipuçları verelim istedik. Yaz Tatilinde Bavulunuzda Fazlalık Eşya Olmasın! Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır? Püf noktaları ile…

Yaz Tatilinde Bavulunuzda Fazlalık Eşya Olmasın! Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır? Püf noktaları ile sizlere detaylıca yaz tatili bavulu nasıl hazırlanır onu anlattık. Her yaz tatile gidenler iyi bilir ki bazen gaza gelip öyle bir bavul hazırlarız ki hayatta hiç giymediğiniz kıyafetleri dahi yanımıza alırız belki bu kez giyerim diye. Biz Haberstand olarak sizlere bugün Yaz Tatilinde Bavulunuzda Fazlalık Eşya Olmasın kısmından bahsedeceğiz. Bütün bir yıl çalışıp aşırı derecede yoruluyorsunuz. Tatile gitmek için onca para kazanıyorsunuz ve bu tatil bir hafta bilemediniz 15 gün sürüyor. Bırakın yahu stresi geldiğiniz yerde.

En azından 1 hafta 15 gün boyunca minimal bir tatil geçirin ki tatil de stres dolu olmayın. Az eşya her zaman için rahatlık demektir bunu asla unutmayın. Tabi size demiyorum ki 2 parça giyisi alın da 10 gün boyunca onları üstünüzden çıkarmayın. Ancak olabildiğinde küçük ve az yer kaplayan parçalar alın ki hem yanınızda koca bir bavul taşımayın hem de boş konular için strese girmeyin.

Yaz Tatilinde Bavulunuzda Fazlalık Eşya Olmasın! Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır? Püf noktaları ile...

Şimdi gelelim asıl konumuza. Tatilinize odaklanın. İşe başlamadan önce nasıl bir tatil geçireceksiniz bunu kafanızda canlandırın. Gününüzü nasıl geçireceksiniz, gündüz ve gece planlarınız neler olacak? Hava durumuna da bakmayı asla ihmal etmeyin. Bavul hazırlarken tek 1 cm bile çok önemli.. Bu sebeple de tatil bavulu hazırlarken çok dikkatli davranırsanız tatilinizin rahat geçeceğini düşünüyoruz. Gelelim konumuza.

Tatil Bavulu Nasıl Hazırlanır?

Düzenli kullanılan ilaçlarınız bavulunuza girecek ilk eşyalarınız olsun.
Asla ve asla kişisel bakım ürünlerinizi eklemeyi unutmayın. Gerekirse bir iki giyisiyi eleyin ancak onları mutlaka yanınıza alın.
Mutlaka yanınıza Şampuan, saç kremi, vücut losyonu, duş jeli, parfüm, güneş koruyucu almadan çıkmayın.
Neredeyse tüm gün plajda olacağınız için en sevdiğiniz bikini ve mayolarınızı alın zaten onlar çok fazla yer kaplamayacağı için sorun yok.
Okumayı seviyorsanız bir kitap almayı unutmayın.
Olabildiğinde rahat elbiseler götürmeyi tercih edin. Sizi strese sokacak her şeyden uzak durun.
Bir çift spor bir çift de düz sandalet almayı unutmayın.
Hava durumu ani bir sürpriz yaparsa diye ince bir ceket almayı sakın unutmayın.
Kıyafet almaktansa yeteri kadar takı ve aksesuar almaya özen gösterin.
Şık bir elbiseniz mutlaka olmalı.