13 günde 7 kilo verdiren diyet listesi! İsveç diyeti ile hızlı kilo verebilirsiniz

Son dönemde sıkıntılardan alınan kiloları vermek boynumuzun borcu haline geldi. Pandemi sebebi ile evde oturup baklavaları börekleri yutarken düşünemedik

Son dönemde sıkıntılardan alınan kiloları vermek boynumuzun borcu haline geldi. Pandemi sebebi ile evde oturup baklavaları börekleri yutarken düşünemedik ancak şimdi tırım tırım diyet listelerini araştırıyoruz. 13 günde 7 kilo verdiren diyet listesi! İsveç diyeti ile hızlı kilo verebilirsiniz

İsveç diyetini duymadıysanız haydi gelin yamacıma. 13 günde 7 kilo verdiren o diyet listesi son zamanda oldukça konuşulur hale geldi. Çok fazla kiloyu birden bire vermek kim istemez ki. Pandemide yediğimiz baklava böreklerin acısı yeni çıkmaya başladı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sahiller soldu taştı. Peki ama tatile gitmeden önce son bir kaç haftada hızlıca kilo vereyim diyorsanız buyurun haberimize.

İsveç diyeti dünyanın en popüler diyetlerinden biridir. Hızlı kilo vermek isteyenlerin uyguladığı İsveç diyeti, vücudunu forma sokmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Çok fazla kişinin aşina olmadığı bu diyet ile 13 gğnde 7 kilo vermeniz mümkün. Evet yanlış duymadınız 2 haftadan kısa bir süre içinde 7 kilo verdiren diyetten bahsediyoruz.

İsveç diyeti, Akdeniz diyetine benzeyen sürdürülebilir bir programdır. Birçok besin grubunu kapsar. Sınırlamalar söz konusu olduğunda, İskandinav diyeti kırmızı eti sınırlar ve sağlıksız yağları, ilave şekerleri, tatlandırılmış içecekleri, işlenmiş etleri ve hızlı yiyecekleri yasaklar. İyi proteinlere odaklanır ve günlük menünüzdeki lif sayısını da arttırır, kilo kaybına tüm önemli katkıda bulunur

13 günde 7 kilo verdiren İsveç diyetinin hikayesine gelecek olursak İskandinav ülkelerinde obezite oranını azaltmak için ortaya çıkmış bir diyettir.

Türkiye’de bilinen İsveç diyeti 13 günlük diyet olarak daadlandırılır. Toplamda 1 ayda 20 kiloya yakın kilo vermeniz mümkündür.

Amerikan Kalp Vakfı, sağlık sorunları olan kişilere bu diyeti önermemektedir.Zaten herhangi bir sağlık sorununuz varsa asla ama asla işin uzmanına danışmadan hiç bir diyet listesine balı kalıp diyet yapmayız.

İsveç diyeti az karbonhidrat, çok miktarda kaliteli yağ ve protein ile yapılır.

Bu besinleri İsveç diyetinde rahatlıkla tüketebilirsiniz!


Et, tavuk, balık, hindi ve kabuklu deniz ürünleri
Organik yumurtalar
Tam yağlı doğal süt ürünleri, yoğurt, tereyağı, ekşi krema, krem ​​peynir, tam yağlı peynirler
Fındık; ceviz, badem, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, fındık ve kaju (bu diyette belirli sınırlar içinde tüketilir)
Lahana, karnabahar, mantar, salatalık, soğan, biber, domates, brokoli, kabak, patlıcan, zeytin, ıspanak, marul, avokado gibi sebzeler
Yulaf, çavdar gibi bazı tahıllar
Sebze yağları

Eğer İsveç diyeti yapıyorsanız bu besinlerden uzak durmalısınız!


Yüksek süt içeriği nedeniyle yağsız ve normal sütler
Rafine yağlar ve margarin
Tatlılar, kremalı kekler, kekler, şekerlemeler, çikolatalar, dondurmalar, yapay tatlandırıcılar ve şekerli süt ürünleri
Yüksek karbonhidrat içeriği nedeniyle ekmek, makarna, müsli, pirinç, patates, patates kızartması, cips, yulaf lapası, baklagiller ve mercimek.

Sonraki Haber