150 bin TL kredi desteği için müjde geldi! Bu ay hesaplara geçecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin müjde geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre 150 bin Türk Lirası tutarında faizsiz evlilik kredisi bu ay hesaplara geçecek.

150 bin TL kredi desteği için müjde geldi! Bu ay hesaplara geçecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun sağlayacağı faizsiz kredi imkanıyla yuva kurmayı bekleyen çiftlere büyük müjde verdi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Bakan Göktaş, "Bu ay içerisinde başvuruları kabul edilmiş olan gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

AİLEYE YÖNELİK HER TÜRLÜ TEHDİDE KARŞI TAVRIMIZ NET

Sabah'tan Rana Büyüktaş imzalı habere göre açıklamasında "'Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye' anlayışıyla gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu kapsamda rehber olacak 8. Aile Şurası'nın kararlarını bu hafta içinde duyuracağını kaydetti.

150 bin TL kredi desteği için müjde geldi! Bu ay hesaplara geçecek!


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamasında "Şura kararlarını destekleyecek 'Ailenin Güçlenmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nı' ise 15 Mayıs 2024 tarihinde kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. Ayrıca her 5 senede bir yapılan "Türkiye Aile Yapısı, Türkiye Ergen Profili ve Türkiye Boşanma Nedenleri" araştırmalarıyla yeni hizmet modelleri geliştirdiklerini kaydeden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Şunu özellikle belirtmek isterim ki aileye yönelik her türlü tehdide karşı tavrımız çok net. Bu anlamda aile değerlerimize her zamankinden daha çok sahip çıkacağız. Aile kurumunu sarsacak her türlü yaklaşım ve uygulamalara karşı teyakkuzda olmayı sürdüreceğiz" dedi.


FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ MÜJDESİ! HESAPLARA GEÇİYOR

Aktarılan bilgilere göre açıklamasında gençlerin aile kurmalarını desteklemek ve onları her türlü sosyal riske karşı korumak amacıyla Aile ve Gençlik Fonu'nu kurduklarını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Söz konusu bu fonla genç çiftlerimize faizsiz kredi desteği sağlıyoruz. Bu vesileyle bu ay içinde başvuruları kabul edilmiş olan gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu doğrultusunda başlatmış olduğumuz bu çalışmayı tüm ülke genelinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin doğal kaynaklarından elde edilmiş olan gelirleri ülkemiz gençlerinin geleceği için sunmaya devam edeceğiz" dedi.