Huawei şimdi de bunu yaptı! Araba değil adeta sinema salonu!

Huawei şimdi de bunu yaptı! Araba değil adeta sinema salonu!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen otomobil sektörü her geçen gün yepyeni özellikler sunan yeni araçlarla daha hareketli bir hal alıyor. Özellikle de Huawei'in çıkardığı elektrikli otomobiller dikkat çekiyor...

Teknoloji devi Huawei, son dönemlerde çıkardığı teknolojik ürünlerle başarılı bir yolda yürürken son olarak da elektrikli otomobilleriyle görenleri kendine hayran bıraktı. Hem tasarımı hem teknik özellikleri hem de fiyatlarıyla alıcıları cezbeden bu marka, şimdi de arabanın içini sinema salonuna çevirmesiyle görenlerin ağızlarını açık bıraktı. 

Huawei şimdi de bunu yaptı! Araba değil adeta sinema salonu!

ARABANIN İÇİ ADETA SİNEMA SALONUNA DÖNDÜ

Dolubatarya sayfasında yer alan bilgilere göre teknoloji devi Huawei’nin aracı Aito M9, yeni özellikleriyle sosyal medyada adeta gündem oldu. Arabanın içinde yer alan düzenek sayesinde arkada yolculuk yapanlara 32 inçlik projektör perdesi ile adeta sinema salonu havası yaratılacak.

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre bunun dışında söz konusu otomobilin Huawei tarafından geliştirilmiş olan XPixel farları, projektör görevi üstlenerek 100 inçlik bir yüzeye ekran yansıtmayı sunacak.