Suzuki'de yılın son kampanyası başladı! Hem kredi hem de takas desteği sunuyor!

Otomotiv devi Suzuki yeni kampanyası için düğmeye bastı. Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler için hem kredi hem de takas desteği sunuyor. 

Suzuki'de yılın son kampanyası başladı! Hem kredi hem de takas desteği sunuyor!

Otomotiv devi Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere kasım ayında özel alım seçenekleri sunmayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre söz konusu marka, kullanıcıların aynı anda yararlanabileceği kredi ve takas desteği fırsatları sunuyor.

Paylaşılan detaylara göre sunmuş olduğu güçlü güvenlik donanımları, zengin donanım özellikleri ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan hibrit B hatchback Swift Hibrit modeline takas destekli 988 bin lira ve 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçeneğiyle sahip olunabiliyor.

Ayrıca yine verilen detaylara göre güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliğini, yüksek performansı, AllGrip 4×4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımları buluşturan Suzuki S-Cross Hibrit modeli, bu yılın kasım ayı boyunca 100 bn TL takas destekli 1 milyon 304 bin liradan başlayan fiyatlarla ve 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

Suzuki'de yılın son kampanyası başladı! Hem kredi hem de takas desteği sunuyor!

Aktarılan detaylara göre AllGrip 4×4 ya da 4×2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart sunulan güvenlik özellikleriyle segmentinde öne çıkan Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca takas destekli 1 milyon 244 bin liradan başlayan fiyatlarla ve 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0.99 faizli kredi fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor.

AllGrip teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle de dikkat çeken, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün yetenekli Jimny modeline, takas destekli 1 milyon 584 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla sahip olmak mümkün.