3+1 müstakil evler için Mayıs 2024 müjdesi geldi! Bu evler sadece 165 bin TL!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen destekle 3+1 müstakil evler 165 bin TL'ye alınabiliyor..

3+1 müstakil evler için Mayıs 2024 müjdesi geldi! Bu evler sadece 165 bin TL!

Çalışmalarına son sürat devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın devlet desteğiyle 3 oda 1 salon müstakil prefabrik ev sadece 165 bin liraya alınabilyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre uygun fiyatlı ve depreme dayanıklı bu konutların depreme dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor. 

3+1 MÜSTAKİL EV

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteğiyle yalnızca 165 bin TL'ye 3+1 müstakil konut satın alınabiliyor. Prefabrik konutlar düşük fiyatları ve depreme karşı dayanıklılıklarıyla da dikkat çekiyor. 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son dönemlerde ihtiyaç sahibi ailelerin prefabrik ev satın almasına yardımcı olmak için özel yardım destekleri sunuyor. 

3+1 müstakil evler için Mayıs 2024 müjdesi geldi! Bu evler sadece 165 bin TL!

Devlet desteğiyle prefabrik konut almak isteyenler söz konusu evlere 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Söz konusu destekten belirli şartları taşıyan vatandaşlar yararlanabiliyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerekli koşulları sağlayan ailelere 300 bin TL'ye kadar nakit destek veriliyor. Söz konusu bu destekle birlikte evin fiyatı da azalmış oluyor.

100 metrekare büyüklüğünde bir 3+1 prefabrik evin fiyatı 465 bin lira olarak açıklandı. Alınacak olan destekle söz konusu bu fiyat 165 bin liraya düşüyor.