416 bin TL'si olana sıfır otomobil müjdesi! Yeni kampanya başladı!

Pek çok kişi tarafından yakından takip edilen sıfır otomobil piyasasında yaşanan artış ve taşıt kredisi faiz oranlarının giderek daha da artması yeni bir otomobil almayı zorlaştırırken, başlatılan yeni kampanya yüzleri güldürdü.

416 bin TL'si olana sıfır otomobil müjdesi! Yeni kampanya başladı!

Yüz binlerde kişi tarafından yakından takip edilen sıfır otomobil piyasasında yaşanan artış ve taşıt kredisi faiz oranlarının giderek daha da artması yeni bir otomobil almayı zorlaştırırken bir yeni kampanya başlatıldı. 

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği otomotiv piyasasında en uygun araç şeklinde dikkatleri çeken, Fiat Egea'nın başlatılan yeni ÖTV indirim kampanyasıyla birlikte fiyatı neredeyse yarıya düştü.

"Peki, uygun fiyatlı Fiat Egea 2024 kampanyasından kim yararlanabilir? 2024 ÖTV indirim kampanyası ile ilgili şartlar neler?" İşte merak edilen bu soruların yanıtları...

416 bin TL'si olana sıfır otomobil müjdesi! Yeni kampanya başladı!

EGEA'DA ÖTV İNDİRİM KAMPANYASI MÜJDESİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre otomobil piyasasında yaşanan artış ve beraberinde sürekli olarak artış gösteren taşıt kredisi faizleri otomobil almak isteyenlerin önünde büyük bir engel teşkil ettiği şu dönemde, Fiat Egea modelinde farklı donanım paketleriyle beraber çok çeşitli seçenekler sunarak hazırlamış olduğu kampanyası ile uygun fiyata sıfır kilometre araç almayı da kolay bir hale getiriyor.

Paylaşılan detaylara göre en sevilen Fiat modelleri arasında yer alan Fiat Egea Sedan modelinde sunmuş olduğu ÖTV indirimi kampanyası dahilinde, bu modelini 416 bin TL’den satışa çıkarıyor.

Pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu ÖTV indirim kampanyası ile dikkatleri çeken bir diğer otomotiv firması da Renault oldu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre otomotiv devi Renault, Clio modelinde sunduğu ÖTV indirim kampanyası ile beraber Clio modelini, 436 bin liradan satışa çıkarıyor. 

Söz konusu bu indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerden ÖTV muafiyeti için bazı şartlar talep ediliyor. Yüzleri güldüren bu ÖTV indirim kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin engellilik durumunu gösteren bir sağlık raporunu olması ve bunu ibraz etmesi gerekiyor.