628 bin liraya resmen sıfır Volkswagen Polo müjdesi! Satışlar başladı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında yer alan Volkswagen, Polo modelini ÖTV indirimiyle 628 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkardı. İşte araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren konu ile ilgili detaylar...

628 bin liraya resmen sıfır Volkswagen Polo müjdesi! Satışlar başladı!

Devlet, engelli vatandaşlara yeni bir 0 otomobil satın alma konusunda bazı ayrıcalıklar tanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bu kapsamda, yüzde 90 ve üzeri engelli olduğu belirlenmiş olan vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi yapılıyor.

Söz konusu bu ÖTV muafiyeti için aranan 1. şart bu aracı alacak olan kişinin en az yüzde 90 ve üzerinde engele sahip olması. Yani söz konusu muafiyetten belirli bir kesim faydalanabiliyor. Yine paylaşılan bilgilere göre söz konusu bu koşul sağlandıktan sonra ÖTV dahil fiyatı 1 milyon 591 bin 200 Türk Lirası'nı aşmayan sıfır araçlar, ÖTV’siz bir şekilde satılıyor. Her otomobilde ayrı bir ÖTV uygulaması olduğu için ne kadarlık bir fiyat indirimi olacağı modelden modele hatta aynı modelin versiyonları arasında bile farklılık gösterebiliyor.

628 bin liraya resmen sıfır Volkswagen Polo müjdesi! Satışlar başladı!

628 BİN TL’YE SIFIR VOLKSWAGEN POLO


Ülkemizde hatırı sayılır bir müşteri kitlesine sahip olan Volkswagen, ÖTV’siz bir biçimde yeni bir otomobil satın almak hakkı olanlar için ÖTV muafiyetli fiyatlarını tek tek duyurdu. Otomotiv devinin en çok satan modelleri arasında yer alan Volkswagen Polo şu anda liste fiyatından 1 milyon 109 bin Türk Lirası'na satılıyor. ÖTV muafiyeti devreye girdiğinde söz konusu bu aracın fiyatı 628 bin Türk Lirası'na kadar iniyor. Söz konusu bu fiyat da taşıt kredisi desteği ile firmaya ödenebiliyor. Oldukça kolay bir biçimde sahip olunabilen Volkswagen Polo için en uygun fiyatlı satın alma bu yolla yapılabiliyor.