9 bin 456 TL taksitle 700 bin TL kredi ezberleri bozdu! Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2024!

En sevilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası başlattığı konu kredisi kampanyası ile ezber bozdu. Söz konusu kampanya kapsamında 9 bin 456 TL taksit ödemesiyle 700 bin TL kredi kullanılabiliyor. 

9 bin 456 TL taksitle 700 bin TL kredi ezberleri bozdu! Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2024!

En sevilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin beklediği müjdeyi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre yüksek konut fiyatları ve artış gösteren kredi faiz oranlarına rağmen, bankanın ortak konut kredisi kampanyası sayesinde birden fazla kişinin bir araya gelmesiyle konut sahibi olmak da kolay bir hale geliyor.

Paylaşılan bilgilere göre Ziraat Bankası, ev sahibi olmayı kolaylaştırmak için "Ortak Konut Kredisi" kampanyasını başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren söz konusu bu kampanya, konut sahibi olma hayalini paylaşan ancak tek başına ödeme yapma zorluğu çekenler için ideal bir çözüm sunuyor. Söz konusu bu kampanya kapsamında 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullanma imkanı var. Ayrıca birden çok kişinin gelir beyanı kullanılıp yüksek tutarlardaki taksitler kolay bir şekilde ödenebilir hale geliyor.

9 bin 456 TL taksitle 700 bin TL kredi ezberleri bozdu! Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası 2024!

Aktarılan bilgilere göre Ziraat Bankası, tek başına konut kredisi çekmekte zorlananlar için çözüm üreten "Ortak Konut Kredisi" kampanyası ile dikkat çekiyor. Söz konusu bu kampanya ile en fazla 5 kişi bir araya gelip konut alımı için kredi kullanabiliyor ve yüksek tutarlarda taksitleri de kolay bir şekilde ödenebiliyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI DETAYLARI 2024

Paylaşılan detaylara göre aile bireyleri, yakın arkadaşlar ya da beraber yatırım yapmak isteyen gruplar bu kampanyadan yararlanabiliyor. 

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi için faiz oranı yüzde 4,29 şeklinde açıklandı. Söz konusu bu oran üzerinden 700 bin Türk Lirası konut kredisinin aylık taksit tutarı 47 bin 284 Türk Lirası şeklinde hesaplanırken, 5 kişi ortak bu krediyi çekmesi halinde aylık taksit tutarı 9 bin 454 liraya iniyor.