Ada Masalı’nın set görüntüleri çok konuşulacak! Ada Masalı set arası videosu!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve İzmir Sığacık'ta çekilen Ada Masalı’nın set görüntüleri çok konuşulacak! Ada Masalı set arası videosu!

Ada Masalı’nın set görüntüleri çok konuşulacak! Ada Masalı set arası videosu!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve İzmir Sığacık’ta çekilen Ada Masalı’nın set görüntüleri çok konuşulacak! Ada Masalı set arası videosu!

Ada Masalı’nın set görüntüleri çok konuşulacak! Ada Masalı set arası videosu çok ses getirecek. Çekimlerinin İzmir Sığacık’ta yapıldığı ve başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Ada Masalı Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ada Masalı bayramda verilen aranın artından ekrana dönüyor. Dizinin 6. bölümü yarın akşam yayınlanacak. Yeni bölümden hemen önce yayınlanan “set arası” videosu ise izleyiciyi yeni bölümün heyecanına hazırlıyor.

Ada Masalı’nın set görüntüleri çok konuşulacak! Ada Masalı set arası videosu!

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı dizisi, izleciyi sayısının azalması sebebiyle diğer tüm diziler gibi yayınına bayram tatili arası verdi.

Yeni bölümden önce dizinin Instagram hesabından paylaşılan “set arası” videosu çok meraklandırdı.

Ada Masalı 6.bölümünde neler olacak?

Aliye’nin uyanması bütün Ada halkında sevinç yaratır. Poyraz’ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye’nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Otel, ilk müşterilerini ağırlarken elbette aksaklıklar olacaktır. Ancak öyle bir müşteri gelir ki, bütün ekibi canından bezdirir. En nihayetinde kovulur. Asıl sorunsa o otelden ayrıldıktan sonra başlar.

Rezervasyonlar iptal olur. Acenteler, bu tavırdaki bir müessese ile çalışmayacaklarını açıklarlar. Haziran ve Poyraz’ın bir yolunu bulup, bu badireyi de atlatmaları gerekmektedir. Bu sırada Poyraz, Haziran’a duygularını açmakta kararlıdır.