Adnan Oktar'ın son hali şok etti! 1075 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı!

Suç amacıyla kurulan örgütü yönetmek, organize olmak ve cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın cezaevindeki son

Adnan Oktar'ın son hali şok etti! 1075 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı!

İŞTE CEZAEVİNDEKİ ADNAN OKTAR’IN GÜNCEL HALİ! ORGANİZE SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜ ELEBAŞISI OLARAK YARGILANIYORDU!

Suç amacıyla kurulan örgütü yönetmek, organize olmak ve cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın cezaevindeki son hali şaşırttı. Ensonhaber.com’da yer alan habere göre, imajında ve giyim tarzında oldukça değişikliğe giden Adnan Oktar’ın, saçını uzattığı ve boyattığı görüldü. Oldukça kilo verdiği gözlemlenen Oktar, desenli yeşil gömleği ve aynı tonlardaki ceketi ile dikkatleri üzerine topladı. Edirne cezaevinde yatmakta olan Adnan Oktar’ın, cezasını çekmeye başladığı günden beri, saçını ve sakalını uzatmaya başladığı öğrenildi.

Adnan Oktar'ın son hali şok etti! 1075 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı!

Zaten uzun olan saçlarını daha da uzatan ve siyaha boyatan Oktar’ın sıradışı olan imajının daha da farklılaştığı gözlemlendi.

Silivri’de 6 Eylül’de yeniden yargılamasının başlayacağı Oktar hakkında, 11 Ocak 2021 tarihinde “silahlı suç örgütü kurma ve yönetme”, “FETÖ’ye yardım”, “cinsel suçlar”, “askeri ve siyasi casusluk” davaları açılmış ve operasyon başlatılmıştı.

Ancak hayranları ortaya çıkan bu yeni görüntülere övgü dolu sözlerle yorum yaptılar. “Maşallah canım Adnan Oktar” yazılarak paylaşılan fotoğraflara, “Hocam, yeni imaj ve yeni tarzla yine harikasın” diye yorum yapan hayranlar, çoğu insanı şaşırttı.

Adnan Oktar'ın son hali şok etti! 1075 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı!

ADNAN OKTAR KİMDİR?

Adnan Oktar, 2 Şubat 1956’da Ankara’da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar “Harun Yahya” ismini kullanarak 300’den fazla kitap yazmıştır. Yazdığı kitaplardan bazıları şunlardır: Atom Mucizesi, Hücredeki Mucize, Bitkilerdeki Yaratılış Mucizesi, Evrim Aldatmacası, Kıyamet Alametleri, Gerçekler, Hayvanlar Alemi, Derin Düşünmek, Evrenin Yaratılışı …

İlk eseri olan Yahudilik ve Masonluk konulu kitabı 1980’lerde yayınlanan Adnan Oktar, cezaevine de ilk kez bu şekilde girmiştir. Adnan Oktar, dini propaganda yapmak suçundan 1 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Adnan Oktar hapis cezası yerine Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırıldı. Yaptığı birçok açıklama, yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği programlarla kendisinden sıklıkla söz ettirerek gündem oluşturdu.

Son olarak kendisinin Hz. Peygamber soyundan geldiğini söyleyerek tepkileri üzerine çekti. Kendi televizyon kanalında “Kedicikler” adını verdiği kadınlarla dini konularda sohbet etmesi ve akabinde dans edip, oynamaya başlaması muhafazakar kesimin daha da tepki göstermesine neden oldu.