Akaryakıtta Nisan 2024 indirimi! Araç sahiplerinin başına resmen talih kuşu kondu!

Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra bankalar da akaryakıt kampanyaları için düğmeye bastı. İşte son dakika Nisan 2024 akaryakıt kampanyası...

Akaryakıtta Nisan 2024 indirimi! Araç sahiplerinin başına resmen talih kuşu kondu!

Milyonlarca sürücünün gündeminde yer alan akaryakıta gelen fahiş zamlardan sonra araç sahiplerinin beklediği indirimler bir türlü gelmezken, pek çok kişi de çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarına başvurmakta buldu. Bankalar hem yeni müşteriler kazanmak ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için akaryakıt kampanyaları başlattı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Akbank'tan da yeni bir akaryakıt kampanyası geldi. Söz konusu kampanyaya göre, 1 Nisan- 15 Mayıs 2024 tarihlerinde, kampanyaya katılım sağlayan Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek bir defada yapılacak olan 600 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz harcamasına Juzdan’dan kampanyaya katılım sağlayanlara 150 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılım sağlayanlara 140 lira chip-para hediye edilecek. Böylelikle Akbank müşterileri BP’den yapacakları akaryakıt harcamalarında 150 TL indirim kazanmış olacak.

Akaryakıtta Nisan 2024 indirimi! Araç sahiplerinin başına resmen talih kuşu kondu!


AKBANK KAMPANYA DETAYLARI


Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve bir an önce yararlanmaka başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması ya da kampanyaya kısa mesaj üzerinden katılması ve fay dalanmaya başlamak içinilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonlarından “Bp” yazıp 4566’ya kısa mesaj göndermesi gerekecek.

Tüzel müşteriler kampanyaya yalnızca SMS ile katılabilecek ve en fazla 140 TL chip-para kazanabilecek.

Araç sahiplerinin yüzlerini güldren kampanyaya katılımı, Juzdan’dan yapılan katılımlarda Kampanyalar sayfasındaki “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesinin ardından, kısa mesaj ile gerçekleştirilen katılımlarda da belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak.

Hak edilmiş olan chip-para hediyesi, kampanya koşulları sağlandıktan hemen sonra karta anında yüklenecek.