Araba almak isteyenler dikkat! Otomobilde yıl sonu kampanyaları peş peşe geldi!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen otomotiv üreticileri, müşterilerine avantaj sağlamak için hemen her ay sıfır araç kampanyaları düzenlemeyi sürdürüyor. İşte söz konusu kampanyalar ile ilgili detaylar...

Araba almak isteyenler dikkat! Otomobilde yıl sonu kampanyaları peş peşe geldi!

2. el araç fiyatlarının sıfır araç fiyatlarına karşın daha rasyonel seviyelere çekilmesi hem sıfır araç hem de 2. el almak isteyenlerin beklentilerine de karşılık verdi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre son birkaç ayda sıfır ve 2. elde düşüşlerin yaşanıyor olması dikkati çekti.

Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Otorapor Oto Ekspertiz yetkilileri otomobil fiyatlarındaki düşüşü takip etmenin önemine değinirken, 2. elde yüzde 15, sıfır araç fiyatlarında ise yüzde 20'ye varan oranda yaşanan düşüşün piyasalar açısından da canlandırıcı bir etki yaratacağına değindi.


KAMPANYALAR TAM GAZ

Milli Gazete'de yer alan haebre göre yılın son ayına ilişkin Ford satış kampanyası, aracını yenilemeyi düşünenler için başlatıldı. 

Araba almak isteyenler dikkat! Otomobilde yıl sonu kampanyaları peş peşe geldi!


BİNEK ARAÇLARDA KAMPANYA

Binek modellerde başlatılan kampanya kapsamında 500e, aralık ayı boyunca 200 bin TL 12 ay sıfır faizli kredi imkanıyla satın alınabiliyor. Peugeot bayilerinde de Peugeot 2008, 3008 ve 5008'ler için 200 bin TL'ye ulaşn indirim sunuluyor.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre Renault'ta 2023 model yılı Megane Sedan modelinin Icon versiyonları için 100 bin Türk Lirası indirim desteği veya 170 bin TL 12 ay yüzde % faiz ile kredi imkanı müşteriye sunuluyor.