Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatları 2 defa değişti! 

Sürücülerin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatları 2 defa değişti. Peki benzin ve motorin fiyatlarında son durum ne?

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatları 2 defa değişti! 

Akaryakıt fiyatları bir hafta içerisinde tam damına 2 defa değişti. Peki son dakika benzin fiyatı ve motorin fiyatları (mazot fiyatı) ne kadar oldu?

Sabah'ta yer alan habere göre gündemden düşmeyen petrol fiyatları dünyanın en çok petrol tüketen ülkesi ABD'de stokların düştüğünü gösteren verilerin etkileriyle yükselişini sürdürürken araç sahipleri piyasadaki son gelişmeleri de  yakından takip ediyor. 

Peki son dakika benzin fiyatı ve motorin fiyatları (mazot fiyatı) ne kadar oldu? Benzin ve motorine yeni zam ya da indirim var mı?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre son dönemlerde gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatları hafta ortasında ÖTV 'deki otomatik artıştan kaynaklı yaşanan zamdan sonra yine değişti.

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıt fiyatları 2 defa değişti! 

Verilen bilgilere göre Husilerin Kızıldeniz'de gemileri hedef alan eylemleri, petrol fiyatları üzerinde etkili olmayı sürdürüyor. Gündemden düşmeyen brent petrol yaşanan gelişmelerin sebep olduğu endişelerle yükselişine devam ediyor.

Dolar ve brent petroldeki gelişmelerden etkilenen benzin ve mazot fiyatına bu durum nasıl yansıdı? 1 hafta içinde 2 kez değişen akaryakıt fiyatlarında yeni zam, indirim var mı? 

ENDİŞELER PETROLDE YUKARI YÖNLÜ YÜKSELİŞLERİ DESTEKLİYOR

Küresel petrol rezervlerinin çoğunu barındıran Orta Doğu'da artan gerginlik, bölgede küresel tedarik zinciri krizine neden olabileceği ve enerji sevkiyatlarını olumsuz şekilde etkileyebileceği endişelerini körüklüyor. Söz konusu bu durum da fiyatların yukarı yönlü hareketini destekliyor.


MAZOT FİYATLARI İÇİN İNDİRİM, ZAM VAR MI?

Motorin fiyatları için yeni bir indirim ya da zam beklenmiyor.

BENZİN FİYATLARI İÇİN İNDİRİM, ZAM VAR MI?

Benzin fiyatı için yeni bir indirim ya da zam haberi yok.


GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Benzin ve mazot indirimi sonrası akaryakıt fiyatları ne kadar kaç lira oldu? İşte o tablolar:


MOTORİN FİYATLARI

İstanbul 38.99 lira
Ankara 39,63 lira
İzmir 39,83 lira

BENZİN FİYATLARI

İstanbul 36,82 lira
Ankara 37,45 lira
İzmir 37,63 lira