Bankalardan az önce tek tek açıkladı! ING, Garanti, Akbank, ONB, Yapı kredi...

Merkez Bankası’nın faiz kararı merakla beklenirken, bankalar da kredi faizlerinde değişikliğe gitti. Peki faiz oranları yüzde 6’lara dayanırken, 100 bin TL'nin faizi ne kadar oldu?

Bankalardan az önce tek tek açıkladı! ING, Garanti, Akbank, ONB, Yapı kredi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, (TCMB) yatırımcıların gündeminde yer alan faiz politikasını değiştirerek yaklaşık bir senedir faiz artırımı yapıyor. Bu kapsamda, tüm bankaların hem mevduat faiz oranları ve hem de kredi faiz oranları da sık sık değişiyor.

BANKA BANKA 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ

YAPI KREDİ FAİZ ORANLARI 

Yapı Kredi Bankası aylık yüzde 5,19 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Eğer 100 bin TL ihtiyaç kredisi 24 ay vadeli olarak kullanılırsa aylık taksit 8 bin 526 şeklinde hesaplanıyor.

AKBANK FAİZ ORANLARI 

Akbank'ın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 5,90 şeklinde belirtildi. 24 ay vadeli olarak 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi bu bankada 9 bin 237 TL taksitle veriliyor.

Bankalardan az önce tek tek açıkladı! ING, Garanti, Akbank, ONB, Yapı kredi...

GARANTİ BBVA FAİZ ORANLARI 

Garanti BBVA'nın pek çok kişi tarafınmdan merak edilen ve ararştırılan ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 3,94 şeklinde ilan edildi. 24 ay vadeli şekilde 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi bu bankada aylık 7 bin 333 TL taksitle alınıyor.

ALTERNATİF BANK FAİZ ORANLARI

Alternatif Bank aylık yüzde 4,09 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 24 ay vadeli 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi bu bankada 7 bin 472 lira taksitli şekilde kullanılabiliyor.

ING BANK FAİZ ORANLARI

ING Bank müşterileri aylık yüzde 4,14 oran faizle kredi kullanabiliyor. 24 ay vadeli şekilde 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisini aylık taksiti bu bankada 7 bin 518 Türk Lirası şeklinde hesaplanıyor.

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI

QNB Finansbank müşterileri 100 bin Türk Lirası kredi çekmek istediklerinde aylık yüzde 4,64 oranından yararlanabiliyor. 24 ay vadeli olarak 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi için bu bankaya aylık 7 bin 991 lira taksit ödeniyor.