Bodrum'da korkunç kaza! Ünal Pala ve eşi Evrim Pala tekne kazasında yaşamını yitirdi! Ünal Pala kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Muğla Bodrum'da bu gece meydana gelen kazada, denizin ortasındaki kayalığa çarpan sürat teknesindeki Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala

Bodrum'da korkunç kaza! Ünal Pala ve eşi Evrim Pala tekne kazasında yaşamını yitirdi! Ünal Pala kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Muğla Bodrum’da bu gece meydana gelen kazada, denizin ortasındaki kayalığa çarpan sürat teknesindeki Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala hayatını kaybetti, 12 yaşındaki kızı Mina yaralı kurtuldu. Ünal Pala kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?

Muğla’nın Bodrum’da meydana gelen kazadan kazadan sonra Ünal Pala kimdir, Nerelidir? Ne iş yapar soruları araştırılmaya başladı.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’ndeki Zeytinlikuyu Koyu’nda saat 23.00 sıralarında yaşanan kazada 12 metrelik bir sürat teknesini kullanan evli ve iki çocuk babası 52 yaşındaki Ankaralı ünlü iş insanı ve holding yöneticisi Ünal Pala kıyıdan 70 metre uzaklıkta denizin ortasındaki küçük kaya parçalığını fark etmedi ve çarptı.

Çarpmanın etkisiyle parçalanan teknede bulunan Ünal Pala ve eşi Evrim Pala olay yerinde hayatını kaybederken, kazazedelerin yardımına bölgedeki 5 yıldızlı otellerin su sporları çalışanları koştu.

Kazadan sonra kayalığın üzerine düşen 12 yaşındaki Mina Pala ise su sporu merkezi çalışanları tarafından kurtarılarak önce karaya daha sonra ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ünal Pala kimdir?

Başkent Ankara’nın köklü firmaları arasında yer alan Uzaltaş Şirketler Grubu’nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala’nın kim olduğu kazadan sonra merak edilmeye başladı. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum ve daha bir çok proje hayata geçiren Ünal Pala’nın kim olduğu araştırılıyor.