Bolayır Plajı'nda müsilaj var mı? Bolayır'da denize girilebiliyor mu?

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yer alan Bolayır Plajı'nda müsilaj var mı? Bolayır'da denize girilebiliyor mu?

Bolayır Plajı'nda müsilaj var mı? Bolayır'da denize girilebiliyor mu?

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yer alan Bolayır Plajı’nda müsilaj var mı? Bolayır’da denize girilebiliyor mu?

Çanakkale’de denize girilip girilmediği merak ediliyor. Bolayır köyünün adı 1204 yılı kayıtlarında Rumcada “yamaç” anlamına gelen Plagia ya da İsplagia şeklindedir. Köy, 1484’ten beri günümüzdeki adını taşımaktadır. İlerleyen yıllarda belediye statüsü alarak beldeye dönüşen kasabanın belediye statüsü, nüfusunun 2000 kişinin altına düşmesi üzerine 2013 yılında sona erdi

Bolayır plajı Saros körfezinin Gelibolu tarafında kalıyor. Temiz ve bakir bir plaja sahip olmakla birlikte güneşin batışının en güzel izlendiği yerlerden biri olma özelliğini taşır.

Bolayır Plajı'nda müsilaj var mı? Bolayır'da denize girilebiliyor mu?

Bolayır bir kara parçası üzerine kurulmuş olan bir koy olarak bilinen Bolayır genelde rüzgarlıdır.

Denizinin sürekli berrak olması ile bilinen Bolayır Ege denizinde yer alıyor. Ege denizine müsilaj ulaştı mı vatandaşlar merak ediyor.

Marmara denizindeki müsilajlar Ege denizine de geldi mi? Bolayır Plajı’nda müsilaj var mı? Bolayır’da denize girilebiliyor mu?

Saros körfezinde müsilaj olup olmadığını vatandaşlar merak ediyor. Havanın ısınması ile birlikte Saros’ta denize girmeye hazırlık yapan vatandaşlar Bolayır Plajı’nda müsilaj var mı? Bolayır’da denize girilebiliyor mu? şeklinde soruların cevaplarını bulmaya çalışıyor.

Bolayır Plajı’nda müsilaj var mı? Bolayır’da denize girilebiliyor mu?

Saros körfezinde yer alan Bolayır’da müsilaj yok.