Bu bankadan büyük müjde! Emekli promosyonunu resmen arşa çıkardı! 

Emekli maaşlarının zamlı şekilde yatacak olması, bankaları da harekete geçirdi. Emekli promosyonlarını peş peşe açıklayan bankalar emeklilerin de yüzünü güldürdü.

Bu bankadan büyük müjde! Emekli promosyonunu resmen arşa çıkardı! 

Emekli maaşlarının hesaplara zamlı bir şekilde yatacak olması, bankaları da harekete geçirdi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre emekli promosyonlarını peş peşe açıklayan bankalar emeklilerin de yüzünü güldürdü.

Bu bankadan büyük müjde! Emekli promosyonunu resmen arşa çıkardı! 

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşlar maaş taşıma işlemlerini yapmadan bankaların promosyon tutarları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Paylaşılan bilgiye göre güncel tutarlara göre ING Bank emekli müşterilerine 12 bin 500 liraya kadar nakit ödeme yapıyor. İş Bankası emekli müşterilerine 7 bin 500 liraya ulaşan promosyon ödemesi yapıyor. 

Ayrıca yine verilen bilgilere göre Yapı Kredi Bankası emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 9 bin liraya ulaşan nakit ödeme yapıyor. Ziraat Bankası emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 3 bin Türk Lirası, 3 bin 500 Türk Lirası, 4 bin 500 Türk Lirası ve 5 bin Türk Lirası tutarlarında promosyon ödemesi yapıyor.