Bu yöntem çamaşır suyu lekelerini silgi gibi çıkartıyor! İşte hiçbir yerde bulamayacağınız çamaşır suyu lekesi çıkarma yöntemi!

Pek çok kişinin kabusu haline gelen çamaşır suyu lekelerinin nasıl çıkarılacağını sizler için derledik. Bu yöntem çamaşır suyu lekelerini silgi gibi çıkartacak.  

Bu yöntem çamaşır suyu lekelerini silgi gibi çıkartıyor! İşte hiçbir yerde bulamayacağınız çamaşır suyu lekesi çıkarma yöntemi!

 

Farklı eşyalar üzerindeki zorlu lekelerden kurtulmak için pek çok ürün bulunuyor. Fakat hiçbir leke çıkarıcı ürün reklamında, çamaşır suyu lekesini çıkarma gibi bir duruma yer verilmez. Ancak pek çok insan çamaşır suyu lekesinin nasıl çıkacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki, çamaşır suyu lekesi çıkar mı? Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, çamaşır suyu lekesinin günümüzde çıkmasının mümkün olmadığı düşünülür. Özellikle temizlik yapılırken sıçrayan söz konusu bu lekeler, pek çok kişiyi de oldukça rahatsız eder. Ancak bu tür lekeler için aslında kimselerin bilmediği bir çözüm yolu bulunuyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara gör, bu konu ile ilgili olarak üzülmek veya eşyaları atmak yerine, gerekli yöntem üzerinden hemen kıyafetlerinizi ya da eşyalarınızı çamaşır suyu lekesinden kurtarmanız mümkün.

camasir

Çamaşır suyu lekesini çıkarmak için ilk olarak metil alkol ve biraz pamuğa ihtiyacımız var.

Öncelikle bir kabın içinde metil alkole pamuğu batıralım. Akabinde metil alkol içeren pamuğu dikkatli bir biçimde çamaşır suyu lekesinin olduğu bölgeye uygulayalım..

Bu şekilde bir gece boyunca bekletelim. Bir sonraki gün baktığınız zaman çamaşır suyu lekesinin kıyafetler ya da halının üzerinden arındığını göreceksiniz.

leke

ÇAMAŞIR SUYU LEKESİNE BİR ÇÖZÜM DAHA

 

Öncelikle fazla çamaşır suyunu gidermek için alanı soğuk suyla durulayalım. Daha sonra ise biraz karbonat ve suyu karıştıralım ve kalın bir macun oluşturalım.

Bu macunu lekenin üzerine eşit bir şekilde yayalım. Daha sonra kurumaya bırakalım ve daha sonra nazikçe fırçalayalım. Bunun için eski bir diş fırçası kullanabilirsiniz.

Çamaşır suyu lekesini nötralize ettikten sonra, aşağıdaki tekniklerden birisiyle rengi eski haline getirmeyi de deneyebilirsiniz.

Bu iki yöntem sayesinde sizleri çileden çıkaran çamaşır suyu lekesinden kurtulmak mümkün.

Bu tüm yöntemleri denediniz ve çamaşır suyu lekesinden hala kurtulamadıysanız geriye tek bir şey kalıyor.

O yöntem de kumaş boyası kullanmak. Çamaşır suyu lekesi olan kumaşın rengine uygun bir kumaş boyası alarak o bölgeyi boyayın. Böylelikle çamaşır suyundan kaynaklanan o kötü renkten çok daha kısa zamanda sonsuza dek kurtulmanız mümkün.

LPG'ye rekor indirim geliyor! Bir depoda 140 TL kar edeceksiniz! İşte indirimin başlayacağı o tarih!

Maaşlarda düzenleme yapılmasını öngören teklif TBMM’den geçti! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek paketi açıkladı! 1.250 TL, 1.100 TL, 950 TL ve 850 TL ödenecek! Hemen başvurun, paranızı kaçırmayın!