Bu yöntemle Orkidelerinizi Yeni Alınmış Gibi Yapabilirsiniz! Orkideleri canlandıran yöntem ortaya çıktı!

Genellikle özel günlerinizde sevdiğiniz kişiler tarafından hediye gönderilen ve en beğenilen çiçeklerden olan orkideler senede bir kez açsa da en sevilen

Bu yöntemle Orkidelerinizi Yeni Alınmış Gibi Yapabilirsiniz! Orkideleri canlandıran yöntem ortaya çıktı!

Genellikle özel günlerinizde sevdiğiniz kişiler tarafından hediye gönderilen ve en beğenilen çiçeklerden olan orkideler senede bir kez açsa da en sevilen bitkilerden olma özelliğini talıyor. Bu yöntemle Orkidelerinizi Yeni Alınmış Gibi Yapabilirsiniz! Orkideleri canlandıran yöntem ortaya çıktı!

Bu yöntemle Orkidelerinizi Yeni Alınmış Gibi Yapabilirsiniz! Orkideleri canlandıran yöntem ortaya çıktı. Bazı kişiler ya bitki bakmayı sevmediğinden bazı kişiler ise beceremediklerinden evdeki çiçekleri hemen solduruverirler. Orkideler de yapısı gereği oldukça hassas çiçek olmalarına rağmen evinizin bir köşesinde çok bakım istemeden senede bir kez çiçek açmak için öylece beklerler.

Çiçekler aleminin en değerli çiçeklerinden biri olan orkidelerin bakımları aslında oldukça kolaydır. Ekonomi kaçıdan diğer çiçeklere göre biraz daha pahalı olan orkidelerin bir ço kçeşidi bulunmakta. Orkideler dünyada en sevilen çiçekler arasında birinci, en çok satılanlar arasında ise ikinci sırada yer alıyor.

Bu yöntemle Orkidelerinizi Yeni Alınmış Gibi Yapabilirsiniz! Orkideleri canlandıran yöntem ortaya çıktı!

Biz bugün sizler için bu yazımızda Orkideleri canlandıran yöntemlerden bahsedeceğiz. Öncelikle evde orkidenin nasıl bakıldan biraz bahsedelim.

Orkide evde nasıl bakılır?

Orkidenin bulunduğu ortamda nem oranı yüzde 40-70 olmalıdır.
Her zaman saf su ile sulanmalıdır.
Bu çieğe özel yapılan gübrelerden konulması gerekir.
Çiçeğin bulunduğu ortamın sıcaklığı 18-27 derece aralığında olmalıdır.
Bu çiçekler direk olarak güneş ışığının gelmesinden hoşlanmazlar. Perdeden süzülen ışıkları daha çok severler.

Bu yöntemle Orkidelerinizi Yeni Alınmış Gibi Yapabilirsiniz

Eğer evinizde orkide bakmak istiyorsanız size söyleceğimiz yöntemle çiçeklerinizi mis gibi yapabilirsiniz. Şimdi gelelim gerekli malzemelere;

1 tatlı kaşığı tarçın
1 adet aspirin
1 su bardağı su (temiz içme suyu kullanmanız daha etkili sonuçlar almanızı sağlayabilir)
Temiz bir sprey şişe

Öncelikle Temiz sprey şişenizin içine 1 su bardağı suyu aktarın.Hemen ardından Üzerine 1 tatlı kaşığı tarçını ilave edin. Sonrasında Aspirini ise güzelce ezip toz haline getirdikten sonra bu karışıma ilave edin. Sprey şişenin ağzını kapatıp çalkalayarak tüm malzemelerin birbirine iyice karışmasını sağlayın. Hazırladığınız bu karışımı 10-12 saat kadar bu şekilde bekletin ve çiçeklerinize fıslatın.