Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatırılacak? 

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyenin ne zaman yatırılacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte pek çok kişinin gündeminde yer alan o tarihler...

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatırılacak? 

Çalışan emeklinin hesaplarına yatırılacak olan 5 bin TL emekli ikramiyesinin ödeme günleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Milliyet'te yer alan habere göre geçtiğimiz haftalarda çalışmayan emeklilere  5 bin lira emekli ikramiyesi verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışan emekliler için de müjdeyi açıkladı. Peki 5000 lira emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, çalışan emekliye 5 bin TL emekli ikramiyesi hangi günler ödenecek?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre çalışan emekliye 5 bin lira emekli ikramiyesi son gelişmeleri yakından takip ediliyor. Paylaşılan detaylara göre çalışmayan emeklilerden sonra çalışan emeklilere de 5 bin lira emekli ikramiyesi verileceği açıklandı. Gözler şimdi 5 bin lira emekli ikramiyesinin ödeneceği günlere çevrildi. Peki çalışan emekliye 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatırılacak? 


ÇALIŞAN EMEKLİYE 5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi verileceği müjdesi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Aktarılan bilgilere göre Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram, şöyle konuştu: "Genel Kurul’dan önce çalışan emeklilere ikramiye komisyondan geçti. Bütçe kanunu aralıksız olarak tamamlanıyor. Yani başlandığı gibi biter. Bütçe görüşmeleri 2 hafta devam edecek. Araya herhangi bir kanun teklifi alınmaz fakat komisyondan geçen, kanunlaşma aşamasında olan bir torba yasanın da bütçe kanunu ile birlikte yasalaşması mümkün. Bütçe kanunundan sonra bir ara verilmesi de beklenir. Bu sene başına kadar devam edebilir.

Burada çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye düzenlemesi bütçe kanununun geçmesiyle beraber yasalaşabilir. Bütçe kanunu ile beraber geçerse aralık ayı bitmeden ikramiyeler verilecek. Aralık ayında bütçe ile beraber geçmezse ödemeler ocak ayı içerisinde olacak. Ocak ayı maaşları ile beraber bu ödenebilir. Aralık ayına yetişmezse eğer ikramiyeler ocak ayı maaş takvimine yetişmiş olur."