Chery'den 103 bin TL'lik dev indirim! Yeni fiyat listesi resmen açıklandı!

Son dönemlerde fiyat listesi en çok merak edilen ve araştırılan modeller arasında yer alan Chery Omoda 5'te bu aya özel 200 bin TL'ye, 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son 4 gün uyarısı geldi.

Chery'den 103 bin TL'lik dev indirim! Yeni fiyat listesi resmen açıklandı!

Ülkemizde son dönemlerde gündemden düşmeyen otomobil fiyatlarının tavan yaptığı bir dönemde Chery, Tiggo 4 Pro modeliyle adeta bir şok yaratmış ve söz konusu modeli Haziran ayında piyasaya sunacağını açıklamıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Chery'nin Nisan 2024 için açıklamış olduğu kampanyada kredi avantajı ve yakıt çeki bir arada sunuluyor.

Chery Türkiye’nin resmi internet sitesinde açıklamış olduğu kampanya bilgileri şöyle: “OMODA 5 Luxury, TIGGO7 PRO Luxury / Excellent versiyonlarında geçerli olacak şekilde 200 bin Türk Lirası / 12 AY / yüzde 0,99 faizli kredi kampanyası Yetkili Satıcılarımızda sizleri bekliyor. Söz konusu kampanya, stoklarla sınırlı ve 30 Nisan 2024 tarihine kadar katılımcı Yetkili Satıcılarda geçerlidir. Bu kampanya “Yakıt Çeki Hediye Kampanyası” ile birleştirilebilir.”

Chery'den 103 bin TL'lik dev indirim! Yeni fiyat listesi resmen açıklandı!

Haziran ayının ortalarında satışa çıkarılacak olan Tiggo 4 Pro, 800 bin Türk Lirası ile 900 bin Türk Lirası arasındaki fiyat etiketiyle, lüks özellikleri ve uygun fiyatıyla otomobil piyasasını altüst etmeye hazırlanıyor.

Paylaşılan detaylara göre Chery, TIGGO8 PRO Excellent'i daha ulaşılabilir hale getirmeye devam ediyor. Yapılan bu özel indirimle, aracın anahtar teslim fiyatı 1.590.000 liraya inerken bu da 103 bin liralık inanılmaz bir tasarruf anlamı taşıyor.