Çitos Efe'yi görenler şaşkına döndü! İşte bir döneme damga vuran Efe Koçyiğit'in son hali!

Çitos Efe'nin son halini görenler şaşkına döndü! İşte bir döneme damga vuran 11 yaşındaki Efe Koçyiğit'in son hali...

Çitos Efe'yi görenler şaşkına döndü! İşte bir döneme damga vuran Efe Koçyiğit'in son hali!

 

Bir döneme damga vuran çocuk yıldızlar arasında yer alan 'Çitos Efe'nin son hali sosyal medyaya bomba gibi düştü. Haber Global'de yer alan habere göre, 2016'da 'Çocuktan Al Haberi' programında sempatik halleri, şivesi ve yemeğe olan düşkünlüğüyle ile dikkat çeken Efe Koçyiğit'in son hali şaşkınlık yarattı. Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit'in takipçileri "Aslan gibi olmuş" yorumunu yaptı.

6 yıl kadar önce Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı Çocuktan Al Haberi programıyla dikkat çeken 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit pek çok kişi tarafından ilgiyle izleniyordu. 'Çitos Efe'nin son hali sosyal medyaya bomba gibi düştü. Efe Koçyiğit'in son halini görenler şaşkınlılarını gizleyemedi.

Çocuktan Al Haberi yarışmasının yıldızları arasında yer alan 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit adeta  yıllar sonra ortaya çıktı.

Yemeğe olan düşkünlüğü ve konuşma tarzıyla 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Çitos Efe'nin seneler içerisindeki değişimi görenleri şaşkına çevirdi.

Yeni görüntüsüyle gündeme oturan sevimli Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit'in Instagram hesabı ailesi tarafından yönetiliyor.

11 yaşına giren Efe Koçyiğit okulundan kalan zamanlarından birbirinden eğlenceli videolar çekmeyi sürdürüyor. Çitos Efe lakabıyla ünlenen Erzurumlu Efe Koçyiğit'in uzayan boyu ve saçları sevenlerinin de dikkatini çekti. Efe Koçyiğit'in son halini gören pek çok sosyal medya kullanıcısı, "Maşallah kocaman delikanlı olmuşsun", "Aslan gibi olmuş" ve "Gözümün önünde büyüdün" yorumlarını yaptı.

citos-efe-son-hali

'ÇİTOS EFE' LAKAPLI EFE KOÇYİĞİT KİMDİR? EFE KOÇYİĞİT KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

6 yıl kadar önce Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Çocuktan Al Haberi' programına yıldızı parlayan ve Çitos Efe'nin asıl ismi Muhammed Efe Koçyiğit. Erzurum şivesi ve kendine özgü figürlerle oynadığı oyunları ve sempatik tavırlarıyla kısa sürece herkesin dikkatini çeken Ege Koçyiğit içerisinde herkesin konuştuğu isimler arasında yer almıştı.

Aslen Erzurumlu olan ve her defasında 'Dadaş' olduğunu dile getiren Efe Koçyiğit, 2011 doğumlu. İlk olarak Youtube'taki videolarıyla tanınan Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit, özellikle "Çek Tulumbayı" şarkısını söylediği videosuyla adeta izlenme rekorları kırmıştı.

İşte Çitos Efe lakaplı Efe Koçyiğit'in son hali

citos-efe-son-hali