Diğerlerinden farklı olan topu 11 saniyede bulanın IQ seviyesi en az 130 çıkıyor! Aman dikkat, kimse bu sürede bulamıyor!

Sizin için derlediğimiz bu eğlenceli bulmacada, resimdeki hangi futbol topunun farklı olduğunu bulmaya çalışın. Sadece yüksek IQ'lu insanlar farklı futbol topunu 11 saniye içinde bulabiliyor...  

Diğerlerinden farklı olan topu 11 saniyede bulanın IQ seviyesi en az 130 çıkıyor! Aman dikkat, kimse bu sürede bulamıyor!

 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen zeka bulmacaları, yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha da ilgin. bir hale getiriyor. Karar'da yer alan habere göre, bu tür IQ testleri, zeka bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yolu olarak bilinir.

Verilen bilgilere göre, bu tür zeka oyunları, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize de oldukça yardımcı olur. Siz bu testin cevaını bulmaya çalışırken, cevap hemen önünüzde olmayacağı için bu tür zeka oyunlarına çözüm bulma konusunda biraz da farklı düşünmeniz gerekebilir.

Yine paylaşılan detaylara göre, bu akıl bulmacalarını çözerken, problemi analiz etmeniz ve analitik becerilerinizi kullanarak yanıta ulaşmanız gerekli. İşte tam da bu nedenle bu resimdeki hangi futbol topunun diğerlerinden farklı olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu derledik.

Diğerlerinden farklı olan topu 11 saniyede bulanın IQ seviyesi en az 130 çıkıyor! Aman dikkat, kimse bu sürede bulamıyor!

RESİMDEKİ FARKLI TOPU 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

 

Paylaşılan detaylara göre, yukarıdaki görselde, top grupları arasında hangi futbol topunun farklı olduğunu bulmanız gerekli. Bu bulmaca, “Farklı futbol topunu bul” sorusuyla da size adeta meydan okuyor. Sizinle paylaşacağımız bu resimde, siyah ve mor renkli bir grup futbol topu var. Fakat diğerlerinden farklı olan bir futbol topu daha var.

 

Aslında bu sorunun yanıtı oldukça basit ancak. Soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekiyor. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun yanıtları sorunun hemen altında yer alıyor, işte tam da bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınıza emin olun.

 

FARKLI FUTBOL TOPUNU BULABİLDİNİZ Mİ? 

 

Sizin için derlediğimiz bu beyin bulmacasında, hangi futbol topunun gruptaki diğer toplardan farklı olduğunu 11 saniyelik zaman dilimi içerisinde bulmanız gerekli.  Bulmanız gereken tek farklı futbol topunu 11 saniye içinde bulmak için tüm satır ve sütunlara hızlıca bakmanız gerekiyor.

 

Paylaşılan detaylara göre, yukarıda yer alan zeka oyunu, zeka ve gözlem becerilerinizin basit bir testi olarak nitelendiriliyor. Sizin için hazırlanan bu bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek de yanal düşünmeyi gerektiriyor. Fakat cevabı birkaç saniye içerisinde çözerseniz kendinizi de tatmin olmuş hissedeceksiniz. Farklı futbol topunu 11 saniye içerisinde bulabildiniz mi? 

zeka-oyunu

İŞTE CEVAP

 

Verilen detaylara göre, bu zihinsel sınavın yanıtı, farklı futbol topunun içinde üçgen sembolü olması. Diğer topların içinde ise daire sembolü var. Kolaylık olması için aşağıdaki resimde sizin için tek futbol topunu işaretledik.

Emekli Bayram İkramiyesine zam müjdesi! Bayram ikramiyesi artışının en az iki katı olacağı söylendi! Asgari ücrete seçim öncesi zam var mı?

Başkasına ait tapu sorgulanır mı? Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Hemen bakın!

Altının piri İslam Memiş tek tek duyurdu, bu yeni rakamı görenin ayakları yerden kesildi!

EYT'de bir son dakika gelişmesi daha! 3600 prim günüyle kimlere emeklilik yolu açılacak?