Efe Tur kimin? Efe Tur'un sahibi kim?

Balıkesir'de sabaha karşı meydana gelen trafik kazazı ile Efe Tur kimin? Efe Tur'un sahibi kim? soruları bugün herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

Efe Tur kimin? Efe Tur'un sahibi kim?

Balıkesir’de sabaha karşı meydana gelen trafik kazazı ile Efe Tur kimin? Efe Tur’un sahibi kim? soruları bugün herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

Efe Tur kimin? Efe Tur’un sahibi kim? gibi sorular vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. 15 kişinin hayatını kaybetmesi ve 17 yaralının olması sebebi ile herkes otobüs firmasını merak etti.

Efe Tur kimin? Efe Tur'un sahibi kim?

Genel olarak Kocaeli’de hizmet veren Efe Tur kimin, sahibi kimdir? Merhum Mehmet Sadık Efe ve kızı Zeynep Bıçak kimdir?

8 Ağustos 2021 Pazar günü, Balıkesir Edremit Yolu’nda meydana kazanın ardından ilk belirlemelere göre 15 kişi öldü, durumu ağır olanlar da dahil olmak üzere 18 yaralı var.

Balıkesir OSB Çevre Yolu’ndan Edremit’e giden Zongudak-İzmir seferini yapan Efe Tur’a ait yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazadan sonra firma merak edildi.

Efe Tur kimin? Efe Tur’un sahibi kim?

Efe Tur, Kocaeli’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, merhum Mehmet Sadık Efe tarafından kurulmuştu. 2012 yılında İzmitli Efe ailesi Efe Tur’u sattı. Alper Birant ve Halit Bıçak tarafından satın alınan Efe Tur, bu iki ailenin kontrolünde hizmet veriyor.Efe Tur resmi olarak iki ailenin kontrolünde yola devam ediyor. 2018 yılında Halit Bıçak’ın da vefat etmesinin ardından işlerin başında kızı Zeynep Bıçak bulunuyor.