Emre Erciş neden vuruldu? Emre Erciş kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

İstanbul'da silahlı saldırıya uğramasının ardından merak konusu olan Emre Erciş kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Emre Erciş neden vuruldu? Emre Erciş kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

İstanbul’da silahlı saldırıya uğramasının ardından merak konusu olan Emre Erciş kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Gazeteci Emre Erciş İstanbul’da evinin yakınında silahlı saldırıya uğradı. Gazeteci Emre Erciş evinin önünde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafında silahlı saldırıya uğradı.

Silivrikapı’da bulunan evinin önünde saldırıya uğrayan Erciş’in İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında Fatih Silivrikapı’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; gazeteci Emre Erciş evinin önünde motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda Erciş, bacağından yaralandı.

Erciş’in İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Emre Erciş neden vuruldu?

Erciş, Twitter hesabından Sedat Peker’in eşi ile Aliye Uzun’un ilişkisini gündeme getiren bir Tweet mesajı atmış, Sedat Peker’in de Aliye Uzun’dan ricada bulunarak eşini dergiye kapak yapmasını istediğini yazmıştı. Bu olayın ardından bugün silahlı saldırıya uğraması akıllara o tweeti getirdi. Sedat Peker’in eşi Özge Peker ile ilgili attığı tweet herkesin aklında belirdi.

Emre Erciş neden vuruldu? Emre Erciş kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Emre Erciş kimdir?

İstanbul’da dünyaya geldiği öğrenilen Emre Erciş sosyal medya yorumları ile ve haber yorumları yapan bağımsız bir gazetecidir.

Siyasiler ile ilgili yaptığı yorumlarda bulunan Erciş saldırıya uğramadan önce organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden paylaşımlarda da bulunmuştu.