En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerileri!

Sıcaklarda dışarı çıkılmadığı zaman en mantıklı şey evde klimanın karşısına geçip güzel de bir film açıp izlemek. Size bunun için En iyi Netflix filmleri!

En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerileri!

Sıcaklarda dışarı çıkılmadığı zaman en mantıklı şey evde klimanın karşısına geçip güzel de bir film açıp izlemek. Size bunun için En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerileri ile geldik.

En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerileri ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Eğer siz de bir film severseniz siz de film önerileri arayabilirsiniz.

Hangi film türlerini sevdiğiniz önemli tabi. Dijital yayın platformu olan Netflix’te bir çok kategoride film bulunuyor. Biz Haber Stand olarak sizler için En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerilerini değerlendirdik. İşte En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerileri

En iyi Netflix filmleri! Netflix film önerileri!

Fractured

Fractured, aniden sırra kadem basen ailesini bulmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ray Monroe, eşi Joanne ve kızları ile birlikte Minneapolis’e gitmek için yola koyulur. Ancak yolculuk sırasında kaza geçiren aile, soluğu hastanede alır. Kazada yaralanan kızın durumunun incelenmesi için tomografi çekilmesi gerekir ve annesi de kızı ile birlikte tomografi çekimine gider. Eşi ve kızının çekimden çıkmasını bekleyen Ray, uzun süre bekleyişin ardından bir tuhaflık olduğunu fark eder. Hastanede karısı ve kızını arayn Ray, ikisine de ulaşamaz. Üstelik aniden sırra kadem basan kızı ve annesi ile ilgili tüm hastane kayıtları da ortadan kaybolur. Ailesini bulmaya çalışan Ray, kızı ve eşine ne olduğuna dair gerçekleri bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Calibre

Çocukluk arkadaşı olan Vaughn ve Marcus, hafta sonu için İskoçya’nın vahşi doğasına bir av gezisine çıkmaya karar verir. Onların keyifle geçireceklerini düşündükleri bu gezi, tetiğe basmaları ile felakete dönüşür. Hayvan avlamak için çıktıkları yolda Vaughn ve Marcus yanlışlıkla bir insanı öldürür. Büyük bir korku ve paniğe kapılan iki arkadaş, yaptıkları hatanın izlerini ortadan kaldırmaya çalışır. Vaughn ve Marcus gerçeklerden ne kadar kaçabilecektir.

22 July

Film, 22 Temmuz 2011 tarihinde aşırı sağcı terörist Anders Behring Breivik’in Norveç’i kana buladığı korkunç saldırıyı konu alıyor. Başkent Oslo’nun hemen dışındaki Utøya Adası’nda düzenlenen İşçi Partisi Gençlik Kampı’nı basan terörist 77 kişinin hayatına son veriyor. Film, olayları üç farklı bölümde anlatıyor: saldırıdan kurtulanlar, Norveç’in siyasal liderliği ve davada görev alan avukatlar.

A Fall from Grace

A Fall from Grace, kocasını öldürmekle suçlanan bir kadının hikayesini konu ediyor. Grace Waters, Virginia topluluğunun önemli üyelerinden biridir. Oğlunun, kocasının eski metresi ile kaçmasından sonra tamamen kendi yaşamına odaklanır. Bu sırada da aşk ikinci kez kapısını çalar. Bir yabancıya gönlünü kaptıran Grace, çok geçmeden yeniden evlenir. Ancak işler bu sefer de pek yolunda gitmez. Kocası çok geçmeden Grace’in hayatını, kariyerini ve akıl sağlığını bozmaya başlar. Bu süreçte kocasının ölümü ise okların Grace’in üzerine çevrilmesine neden olur. Grace, kocasını öldürmekle suçlanmaktadır. Ancak Grace’in tuttuğu avukat, büyük bir komplonun kurulmuş olabileceğini fark eder.

Big Fish

William Bloom, babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için, aile evine geri döner. Gezgin bir satıcı olan babasını yakından tanımak için, efsanevi bir kişiliği olan adamın gençliğinde yaşadıklarına dair öyküler toplamaya başlar. Babasının yaşadıklarına dair efsaneler ve mitler, bir puzzle’ın parçaları gibi yerine oturacak ve anlaşılması güç olan adamın yaşamını zaferleriyle ve zaaflarıyla ortaya dökecektir. Daniel Wallace’ın kitabından uyarlandı. Tim Burton’ın her zaman olduğu gibi nefes kesici bir filme imza attığı söyleniyor.

Hot Pursuit

Genç ve güzel bir polis memuru kendisini mafyanın, uyuşturucu çetelerinin ve tetikçilerin ortasına düştüğü bir Teksas macerasında bulur. Yönetmenliğini Anne Fletcher’ın üstlendiği polisiye komedinin enaryosu David Feeney ve John Quaintance’w ait. Başroller ise Reese Witherspoon, Sofía Vergara ve Matthew Del Negro.

Gladyatör

Gladyatör’de,İmparator Marcus Aurelius’un hüküm sürdüğü Roma’da bir general olan Maximus imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında gitgide yükselmektedir. Babasının kendisini kayırmak yerine Maximus adındaki bu yabancıyı el üstünde tutması da tahtın asıl varisi olan Commodus’u rahatsız etmektedir. Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesi yönünde emrini çıkarmak için fazla beklemez. Ölümden zor kurtulan Maximus artık bir gladyatör olarak eğitilmek üzere arenaya gönderilir. Maximus’un aklında tek bir istek vardır, Commodus’u öldürmek ve ailesinin intikamını bir an önce almak. Ridley Scott’ın bol ödüllü filmi, gösterildiği sene hem gişedeki büyük başarısıyla hem de aldığı Oscar’larla isminden epeyce söz ettirmişti.