En iyi robot süpürge hangisi? En iyi robot süpürge markası 2021! 3 bin TL altı en iyi robot süpürge önerileri

Pandemiden dolayı özellikle temizlik belki de günümüzdeki en önemli şeylerden biri oldu artık hayatımızda. En iyi robot süpürge hangisi? En iyi robot süpürge

En iyi robot süpürge hangisi? En iyi robot süpürge markası 2021! 3 bin TL altı en iyi robot süpürge önerileri

Pandemiden dolayı özellikle temizlik belki de günümüzdeki en önemli şeylerden biri oldu artık hayatımızda. En iyi robot süpürge hangisi? En iyi robot süpürge markası 2021! 3 bin TL altı en iyi robot süpürge önerileri

Son dönemde neredeyse hemen herkesin ağzında olan robot süpürgelerle ilgili detaylı bilgi vereceğim sizlere. En iyi robot süpürge hangisi? En iyi robot süpürge markası 2021! 3 bin TL altı en iyi robot süpürge önerilerini anlatacağım.

Robot süpürgeler son zamanlarda büyük yardımcımız haline geldi. Evdeyken ya da dışardayken akıllı telefon ile yönetilebildiğinden hayatımızı oldukça kolaylaştıran robot süpürgeler çok da popüler. Artık hemen herkesin evinde bulunan robot süpürgelerden almak isteyenler için önerileri sizlerle paylaşacağım.

En iyi robot süpürge hangisi? En iyi robot süpürge markası 2021! 3 bin TL altı en iyi robot süpürge önerileri

Siz evdeyken ya da dışardayken hayatınızı kolaylaştıran robot süpürgeler hem evi süpürüyor hem de bazıları evi siliyor. Vatandaşlar da doğal olarak hangisini alsam şeklinde sorularla karşılaşabiliyor. Biz Haber Stand olarak sizler için 3 bin TL altı en iyi robot süpürge modellerinin araştırdık.

Robot süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Robot süpürgelerde başta gelen kriter, şarj süresidir. Pilin kaç saatte dolduğu ve süpürgenin kaç saat temizlik yaptığı önemlidir.

En çok dikkat etmeniz gereken nokta ise sensör teknolojisi olmalıdır.

Xiaomi Mi Vacuum Mop 1 C 2 in 1

Üstün teknolojiler sayesinde 60 dakikada sarj ederek 120 dakika boyunca kullanabileceğiniz Xiaomi Mi Vacuum Mop, akıllı navigasyon sistemine sahip. Güçlü emiş yeteneği sayesinde toz parçacıklarını kolayca emiyor. Çok yüksek hassasiyetli sensörleri sayesinde ise karmaşık ortamlardaki engelleri kolayca aşabilir.

Anker Eufy RoboVac 11S

Anker Eufy RoboVac 11S, 0.6 litrelik toz hanesi ile sizi sürekli süpürge temizleme derdinden kurtaracak bir ürün. Şarjı azaldığında sarj istasyonuna dönüyor ve pratik bir kullanım sunuyor.

Samsung Powerbot-E akıllı robot süpürge

En iyi robot süpürge önerileri arasındaki Samsung Powerbot süpürme ve paspas işlemini aynı anda yapıyor. Su haznesi, bir paspasın takılı olup olmadığını algılar ve su miktarını ayarlıyor. 3400 mAh’lik pil, 150 dakikaya kadar emiş sağlayarak süpürgenizi defalarca sarj etmenizi gerektirmez.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 in 1

Xiaomi Mi Robor Vacuum Mop Essential, evin haritasını kolayca çıkarıyor. Çok yüksek emiş gücü ile birçok yüzeyde derinlemesine temizlik sağlayabilirsiniz. Tek seferde 90 metrekarelik temizleme kapasitesini 2500 mAh’lık bataryası ile sunuyor.

iRobot Roomba 693

iRobot Roomba 693 üç aşamalı temizlik sistemi ve ikili çoklu yüzey fırçası sayesinde derinlemesine temizlikte size yardımcı olacak bir ürün. Ürün, 27 derecelik özel bir açıya sahip kenar süpürme fırçası ile kirleri köşelerden kolayca alabiliyor.

Fakir Robert II RS 710

Fakir Robert II RS710, akıllı cihazlarda kullanılan lityum bataryalardan gücünü alıyor. Etrafındaki cisim ve engelleri fark etmesini sağlayan bir sensör sistemine sahip. Robot süpürge, merdivenleri algılayan yapısı sayesinde merdivenli evlerde de kullanılabiliyor.

Xiaomi Viomi SeVacuum Cleaner

En iyi robot süpürge önerileri arasaındaki Xiaomi Viomi SeVacuum fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Uygun fiyatına rağmen yüksek emiş gücü ve çeşitli fonksiyonlarıyla beklentileri karşılıyor. 180-240 dakika arası sarj ettiğinizde 90-120 dakika kullanabildiğiniz Viomi SeVacuum, 500 ml’lik toz ve su kapasitesi ile derinlemesine temizlikte yardımcınız olacak bir ürün.