En ucuz 14 ayar altın bilezik modelleri! Görenler eşinin koluna girerek, kuyumcuya götürüyor!

14 ayar bilezik fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 

En ucuz 14 ayar altın bilezik modelleri! Görenler eşinin koluna girerek, kuyumcuya götürüyor!

Pek çok kadının rüyasının süsleyen altın bilezikler, değerli metalin zarif ve çekici tasarımlarıyla birleştiği mücevheratın vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre özellikle 14 ayar altın bilezik modelleri, hem estetik açıdan çekici olmaları hem de uygun fiyatları oldukları için pek çok kişi tarafından da tercih ediliyor.

Peki 14 ayar bilezik fiyatlarında son durum ne? En ucuz 14 ayar bilezik kaç TL'den satılıyor?

Paylaşılan bilgilere göre 14 ayar altın bileziklerdeki "ayar" kavramı, kullanılan altının saflık derecesini belirtiyor. Konu ile ilgili olarak bir örnek vermek gerekirse,  14 ayar altın bileziklerdeki 14 ayar kavramı, altının yüzde 58.3 saf olduğunu gösteriyor. Böylece alıcılar bileziğin saflık derecesini ve dolayısıyla değerini daha iyi anlayabiliyor. Ayrıca bunlar dışında bileziğin ağırlığı genellikle gram cinsinden belirtilir ve fiyatlandırmada da çok önemli bir rol oynuyor.

En ucuz 14 ayar altın bilezik modelleri! Görenler eşinin koluna girerek, kuyumcuya götürüyor!

Yine verilen detaylara göre estetik açıdan, altın bileziklerin işçiliği, süslemeleri ve tasarım detayları oldukça önem taşıyor. El işçiliği ya da  makine işçiliği ile yapılan özel tekniklerle süslenmiş olan 14 ayar altın bilezik modelleri, özenle tasarlanmış ve eşsiz görünümüyle de dikkat çekiyor. 

14 AYAR ALTIN BİLEZİK FİYATLARI MAYIS 2024 

Piyasalardaki talep ve ekonomik koşullar, pek çok kişinin fiyatlarını merak ettiği 14 ayar altın bilezik modellerinin fiyatlarını etkileyen önemli faktörler olarak belirtiliyor. Bu modeller, farklı markalar ve tasarımcılar tarafından çeşitli fiyatlarla satılıyor. İşte, bazı şık ve uygun fiyatlı 14 ayar altın bilezik modellerinin son dakika fiyatları... 


ALTIN ÇİZGİ / 14 Ayar Hediyelik Bilezik: 10.599,00 Türk Lirası
BİLEZİKÇİ / Nokta Çizgili 14 Ayar Hediyelik Altın Bilezik: 14.122,90 Türk Lirası
GÜLAYLAR / 14 Ayar Sarı Altın Baget Bilezik: 18.415,00 Türk Lirası
YAVUZ KUYUMCULUK / Halat Burgu Bileklik Nazar Boncuklu: 4.551,28 Türk Lirası