Esra Ezmeci'nin programında ağızları açık bırakan olay!

Esra Ezmeci'nin programında ağızları açık bırakan olay!

Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında ilginç bir olay daha yaşandı. Kanala bağlanan bir seyirci, senelerdir biriktirdiği 16 milyon TL değerindeki 8 kilo altını yardımlarda kullanılmak üzere programa bağışladığını duyurdu. Esra Ezmeci'nin bu bağış karşısında ağzı resmen açık kaldı. 

Hafta içi her gün ekranlar gelen Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında yine görülmemiş bir olay yaşandı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bir izleyici yardım bağışı yaptı. TV100'de yer alan habere göre hayırsever bir izleyici, programdaki ihtiyaç sahipleri için kullanılması amacıyla tam tamına 8 kilo altın bağışladı.

Esra Ezmeci'nin programında ağızları açık bırakan olay!


ESRA EZMECİ ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ!

Paylaşılan bilgilere göre 29 senedir babasının görmediği için programa katılan Sezer Arslan'a yardım etmek amacıyla yayına bağlanan yardımsever hem konut hem de iş sözü verdi. Antalya Alanya'dan bağlanan iş insanı Almanya'da yatırımlarının olduğunu dile getirerek sunucu Esra Ezmeci'ye ilginç bir teklif yaptı.

TAM 8 KİLO ALTINI PROGRAMA BAĞIŞLADI!

Yaptığı açıklamada senelerdir birikim yaptığını dile getiren iş insanı 16 milyon TL değerine sahip tam 8 kilo altını programa bağışlamak istedi. Esra Ezmeci'ye "Gelin bu altınları ihtiyaç sahiplerine birlikte dağıtalım" teklifi yapan iş insanı ağızları da açık bıraktı. Bu tekliften sonra Esra Ezmeci'nin şaşkınlığı ise yüzüne yansıdı.