Evde kolay balyaj yapımı! Paranız boşa gitmesin!

Saç en önemli unsur güzel görünmek için ancak kuaför fiyatları da o kadar arttı ki temel ihtiyaçların karşılanmasını zor karşılarken kuaföre gitmek artık lüks

Evde kolay balyaj yapımı! Paranız boşa gitmesin!

Saç en önemli unsur güzel görünmek için ancak kuaför fiyatları da o kadar arttı ki temel ihtiyaçların karşılanmasını zor karşılarken kuaföre gitmek artık lüks oldu. Sizlere evde kolay balyaj yapımından bahsettik. İşte Evde kolay balyaj yapımı! Paranız boşa gitmesin!

Evde kolay balyaj yapımı! Paranız boşa gitmesin. Evde kendi kendinize de bu yöntemi uygulayarak balyaj yapabilirsiniz. Enflasyon artması, altın ve döviz fiyatlarının yükselmesi ile bir çok şeye zam geldi. Bunlardan biri de tabiki pandemi boyunca dükkanlarını kapatan kuaförler. Evlerine ekmek götürebilmek için bir şekilde zararlarını çıkartmaya çalışıyorlar.

Güzel görünmek için en önemli unsurlardan biri de saçlardır. İstediğiniz kadar güzel giyinin ve makyaj yapın eğer saçlarınız kötü ise yaptıklarınızın hepsi çöpe gider. Eski zamanlarda röfle olarak da bilinen balyaj uzun zamandır tekrar çok fazla moda olmaya başladı.

Bir çok ünlü de bu taktiği uyguluyor. Eğer siz de balyaja kuaförlerde çok fazla para vermek istemiyorsanız, evde pratik bir şekilde kendiniz balyaj yapabilirsiniz.

Evde kolay balyaj yapımı! Paranız boşa gitmesin!

Biz de sizler için Evde kolay balyaj yapımını araştırdık. Evde kolay balyaj yapımı mümkün mü diye düşünenler için hemen anlatalım. Evde kolay balyaj yapımı! Paranız boşa gitmesin!

Evde kolay balyaj yapımı!

Öncelikle kendi teninize uygun saç rengini seçmelisiniz. Balyaj yaparken ilk adım saçlarınıza ve teninize uygun bir renk tonunu seçmektir. Cilt tonunuza yakışan bir renk olduğundan emin olduktan sonra işe başlayabilirsiniz. Sonrasında ise balyaja nereden başlayacağınıza karar verin. Saçlarınızın uzun olup olmadığı bu noktada çok önemli. Eğer saçlarınız omuz hizasından uzun ise köprü kemiğinin bir tık altı olmalıdır.

Saçlarınızı güzelce tarayın ve elinize eldivenleri geçirin. Saçlarınızı tutamlara ayırın. Tokalar yardımıyla saçlarınızı tutamlara ayırın. Öncelikle lastiğin altında kalan kısımlara boyayı sürün. Boyanın üzerinde yazan saat kadar bekleyin. Hemen ardından saçlarınızı güzelce yıkayın.