Evde saç rengi açma yöntemleri! Artık kuaföre para vermeyeceksiniz!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yazın daha çok tercih edilen açık renk saçlar için kuaförlere gidip bir ton para dökme işlemine artık son. Evde saç rengi

Evde saç rengi açma yöntemleri! Artık kuaföre para vermeyeceksiniz!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yazın daha çok tercih edilen açık renk saçlar için kuaförlere gidip bir ton para dökme işlemine artık son. Evde saç rengi açma yöntemleri! Artık kuaföre para vermeyeceksiniz!

Evde saç rengi açma yöntemlerini sizler için araştırdık. Artık kuaförlere gidip de tonlarca paranızı orada bırakmayacaksınız. Üstelik size anlatacağımız yöntem o kadar kolay ki bunca zaman verilen paralarınız için üzüleceksiniz. Yaz ayları geldi çattı. Bu aylarda daha çok açık renkli saçlar tercih ediliyor. Pandemi sebebi ile artık kadınların birçoğu evde saç bakımını ve kesimini kendi kendine yapmayı öğrendi. Bu deneyler sonucunda evde saç rengi açılmasına varana kadar bir çok şey araştırıldı.

Doğal olarak enflasyon düzeyinde kuaförler de bir zam yapmak zorunda kaldı. Kesiminden tutun da boyamasına, bakımına kadar hemen her şeye bu zamlar büyük ölçüde yansıdı. Fakat evde doğal yöntemlerle, saç rengini açmak mümkün. Herhangi bir kimyasal madde uygulamadan bu yöntemlerle kuaförler gibi saç renginizi açabilirsiniz.

Evde saç rengi açma yöntemleri! Artık kuaföre para vermeyeceksiniz!

Biliyorsunuz ki saçlarınız boyanırken bir çok kimyasal madde kullanılıyor ve bu da saçın doğal yapısını oldukça bozuyor. Kimyasal maddelerin sebep olduğu hasarlardan saçı kurtarmak da bir hayli zor oluyor. Ayrıca Oluşan bu tahribattan sonra saçı tekrar eski formuna kazandırmak da oldukça uğraştırıcı.

Evde saç rengi açma yöntemleri!

Evde saç rengi açma yöntemlerini sizler için çok fazla araştırdık. Hem paranızdan olmayın hem de evde bunu kolaylıkla yapabiliyorken neden bütçemizin bir kısmını buna ayıralım diye düşündük.

Öncelikle papatya suyu ile saç açma yöntemini denemediyseniz gerçekten mükemmel bir fikir. Yalnızca gerekli malzemeler papatya ve su. Bunları kaynatıp suyunu saçınıza dökmeniz ve hemen sonrasında bir süre güneşe çıkıp oturmanız yeterli olacaktır.

Ayrıca doğal malzemelerden sombre etkili bir sprey yapabilirsiniz. Bunun için ise gerekli olan malzemeleri hemen şöyle sıralayalım.

1 tatlı kaşığı kuru ya da yaş papatya
1/2 su bardağı limon suyu
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı papatyayı koyun ve su içerisinde yarım saat kadar bekletin. Uygulama noktasında sorun yaşamamak için içi temiz sprey şişe içerisinin yarsına bu suyu koyun ve kalan kısma da diğer malzemeleri ekleyerek tamamlayın. İyice çalkalayarak tüm malzemelerin birbirine geçmesini sağlayın. Bu karışımı saçınıza uygulayın ve ardından kurumasını bekleyin. Sonrasında saçlarınızı güzelce yıkayın.