Görseldeki F harfini sadece Einstein IQ’suna sahip olanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Şimdi sizinle paylaşacağımız görüntü, her biri aynı boyuta sahip olan çok sayıda E harfi grubundan meydana geliyor. Fakat aralarında 7 saniye içerisinde bulmanız gereken gizli bir F harfi bulunuyor. Şimdi şahin görüş kesklinliğinizi test etmek için F harfini bulmaya çalışın...

Görseldeki F harfini sadece Einstein IQ’suna sahip olanlar 7 saniyede bulabiliyor!

 

Her an elimizin altnda olan internet, belirli bir resimde stratejik şekilde gizlenmiş bir öğe bulmanız gereken bazı optik illüzyonlarla doludur. Sorucomtr'den Tufan Kahraman'ın haberine göre, pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan bu tür zeka oyunları, kendinize meydan okumak ve konsantrasyonunuzun ne kadar keskin olduğunu bilmek için de harika bir yoldur. 

Eğer siz de bir kartal gözüne sahip olduğunuza inanıyorsanız, becerilerinizi test etmenize yardımcı olacak büyüleyici bir optik illüzyon haberimizde sizi bekliyor. Siz de aşağıdaki resimde E harflerinin içinde gizlenen F harfini bul 7 saniyede bulabilir misiniz?

 

Gizli F Harfini Görebildiniz mi?

 

Verilen detaylara göre, sosyal medya üzerinden paylaşılan bu görselde, her biri aynı boyuta sahip birkaç E harfi grubu bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre, aralarında gizli olan F harfini bulmak amacıyla mücadele mi ediyorsunuz? O zaman sizin için küçük bir ipucumuz var. Öncelikle yalnızca görüntünün sol yarısını unutun ve sağ kısma doğru odaklanın. İşte şimdi anlaşılması zor gizli harfi tam olarak belirlemeniz mümkün. Eğer hala kafanız karışıyorsa yanıtı öğrenebilmek için haberimizi okumaya devam edin. Fakat bunu kendiniz başarmak istiyorsanız sizinle paylaşacağımız yanıta bakmamanız daha iyi olur.

zeka-oyunlari

Tüm Odaklanmalarınızı Tek Bir Şeye Verin

 

Paylaşılan detaylara göre, akıllara durgunluk veren bu bulmacaları çözmek, can sıkıntılarınızı gidermenize yardımcı olur ve zihninizi de keskin tutar. Herkesin bilgilsayarında ve cep telefonlarında olan internet, belirli bir resimde stratejik şekilde gizlenmiş bir öğe bulmanız gereken optik illüzyonlarla doludur. Siz de bu tür zeka oyunları ile kendinize meydan okuyabilirsiniz.

 

Cevap için hazır mısınız? İşte gizli F harfinin bulunduğu yer!

 

Cevap: Şimdi en üstteki gruplara dikkatlice bakın ve daha sonra da gözlerinizi sağdan 6. sıraya kilitleyin.

Şimdi o kümenin 4. satırına gidin, işte şimdi F’yi bulacaksınız. Eğer resimdeki harfi zamanında ya da daha kısa sürede bulmayı başardıysanız tebrikler!

bulmaca

 

Başka Zeka Bulmacaları ve Optik İllüzyonlar da deneyebilirsiniz

 

Verilen detaylara göre, internet, farklı zorluk seviyelerine sahip pek çok zeka bulmacası ve optik illüzyon sunar. Siz de bu tarz görsel zeka oyunlarını deneyerek, dikkat ve odaklanma becerilerinizi sürekli olarak geliştirebilirsiniz.

 

Emekli Bayram İkramiyesine zam müjdesi! Bayram ikramiyesi artışının en az iki katı olacağı söylendi! Asgari ücrete seçim öncesi zam var mı?

Başkasına ait tapu sorgulanır mı? Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Hemen bakın!

Altının piri İslam Memiş tek tek duyurdu, bu yeni rakamı görenin ayakları yerden kesildi!

EYT'de bir son dakika gelişmesi daha! 3600 prim günüyle kimlere emeklilik yolu açılacak?