Gram altın biriktirenlere kötü haber geldi!  

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altın için kötü haber geldi. İşte gram altın biriktirenlere karala bağlatacak o haber...

Gram altın biriktirenlere kötü haber geldi!  

Artış gösteren küresel risk iştahı ve Fed'in faizleri bir süre daha yüksek tutacağı beklentileriyle değer kazanmış olan doların etkisiyle altın fiyatları düşüşüne devam ediyor. Haber Global'in aktardığı habere göre yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altın 18 Nisan 2024 tarihinde bu yana yüzde 4,94 değer kaybetti.

Peki güncel altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ayın son gününde ne kadar oldu? Çeyrek altın 30 Nisan 3034 fiyatları...

Gram altın biriktirenlere kötü haber geldi!  

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artış gösteren küresel risk iştahı ve Fed'in faizleri bir süre daha yüksek tutacağı beklentileriyle değer kazanan doların etkisiyle altın fiyatları düşüşe başlamıştı. 18 Nisan 2024 tarihinden beri yüzde 4.94 değer kaybeden gram altın yatırımcılarını da üzdü.

Verilen detaylara göre altın yatırımcıları yarın açıklanacak Fed'in faiz kararı ve akabinde Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Gram altın 2,422 Türk Lirası

Çeyrek altın 3,950 Türk Lirası

Yarım altın 7,925 Türk Lirası

Cumhuriyet altını 16,196 Türk Lirası