Gülen Gözler filmi ile ünlenen oyuncunun son hali şok etti!

Bu ikiliyi yan yana getiren en bilindik filmlerin başında ise Gülen Gözler gelmektedir.Sadık Şendil imzalı, yıldızlar geçidi misali oyuncu kadrosuyla en

Gülen Gözler filmi ile ünlenen oyuncunun son hali şok etti!

Marangoz Yaşar Usta’nın kıvırcık saçlı küçük kızının son hali!

Ah nerede o eski bayramlar” diye başlayan, “Bizim gençliğimizde böyle miydi azizim” diye devam eden sözlerin en sık duyulanlarından bir diğeri de hiç şüphesiz ki “Ne varsa eski filmlerde var” dır.
Ailecek izlenebilecek, her izlendiğinde ilk kez izleniyormuş hissi veren, Adile Naşit’li Münir Özkul’lu bir filme kim hayır diyebilir ki zaten?

Bu ikiliyi yan yana getiren en bilindik filmlerin başında ise Gülen Gözler gelmektedir.
Sadık Şendil imzalı, yıldızlar geçidi misali oyuncu kadrosuyla en sevilen yeşilçam filmlerinin başında gelir Gülen Gözler.

1977 yılı yapımı bu film hala ilk günkü gibi heyecanla izlenir ve diyalogları dilden dile dolaşır.
Marangoz Yaşar Usta’nın birbirinden güzel kızlarını kim unutabilir ki mesela?

Babasından korkan Temel ile araba kilometre yapmasın diye geri geri giden İsmet’i, babası sevdiğine versin diye evin gardırobunda saklanan Fikret’i, iş yapmamak için yalandan hastalık numarası yaparak öksüren Nedret’i, babasının çıraklarının her ikisine de mavi boncuk dağıtan Hikmet’i, kızları ve damatlarıyla birlik olup evin çatı katında sabun köpüğü üretmeye çalışan Nezaket Hanımı, her defasında evi başlarına yıkma pahasına, kız istemeye giden Vecihi’yi ve her şartta babasının yanında olan, kıvır kıvır saçlarıyla zihinlerde yer eden, evin küçük kızı Hasret’i kim unutabilir?

Gülen Gözler filmi ile ünlenen oyuncunun son hali şok etti! Gülen Gözler filmi ile ünlenen oyuncunun son hali şok etti!

Film çekimlerinin adeta bir sanat okulu, rol arkadaşlarının ise usta birer öğretici olduğu ilk filmi ile ünlü olmuş bu kıvırcık saçlı kız günlerce gündemden düşmemişti.

Çok ünlü bir sanatçı olacağı düşünülürken aniden ortadan kaybolan o isim kimdi?

HASRET KARAKTERİNE HAYAT VEREN VE DAHA SONRALARI SIRRA KADEM BASMIŞ OYUNCUNUN HAYATI VE SON HALİ UZUN ZAMANDIR MERAK EDİLİYORDU

PEKİ HASRET KARAKTERİNİ HANGİ OYUNCU CANLANDIRMIŞTIR?

Gülen Gözler filmi ile ünlenen oyuncunun son hali şok etti! Gülen Gözler filmi ile ünlenen oyuncunun son hali şok etti!

Yıllardır merak edilen o isim Lale Ilgaz’dır.

Zannedilenin aksine bir oyuncu değildir ve daha sonra hiçbir yapımda yer almamıştır. Yıllardır suskunluğunu koruyan ve göz önünde olmayan Lale Ilgaz’ın işte son hali…

Yıllar güzelliğinden ve sempatikliğinden hiçbir şey kaybettirmemiş, siz ne düşünüyorsunuz?