Güncel balık hali fiyat listesi! Çipura, İstavrit, Levrek, Somon, Sardalya fiyatları!

Omega3 bakımından en zengin ürünlerden biri olan balık fiyatları da cep yakmaya başladı. Kırmızı et ve tavuk fiyatları ile yarışan balık fiyatlarında son

Güncel balık hali fiyat listesi! Çipura, İstavrit, Levrek, Somon, Sardalya fiyatları!

Omega3 bakımından en zengin ürünlerden biri olan balık fiyatları da cep yakmaya başladı. Kırmızı et ve tavuk fiyatları ile yarışan balık fiyatlarında son durum ne? Güncel balık hali fiyat listesi! Çipura, İstavrit, Levrek, Somon, Sardalya fiyatları!

Güncel balık hali fiyat listesi! Çipura, İstavrit, Levrek, Somon, Sardalya fiyatları merak ediliyor. Kırmızı et ve tavuk fiyatlarının aşırı derecede yükselmesi ile vatandaşlar balık fiyatlarını merak etmeye başladı ancak enflasyonun sürekli yükselmesi balık fiyatlarını da etkiledi.

Güncel balık hali fiyat listesi! Çipura, İstavrit, Levrek, Somon, Sardalya fiyatları!

Aldıkları zamlar ile birlikte deniz ürünlerinde de fahiş fiyatlar oluşmaya başladı. Su ürünleri hali fiyatları son günlerde çok fazla merak edilmeye başladı.

Güncel çipura fiyatları

Çipura satışları kilogram hesabı ile yapılır. Su ürünleri halinde güncel çipura fiyatlarına baktığımızda kilosu 70 lira ile 90 lira arasında değişiyor.

Güncel İstavrit fiyatları

İstavritte satışlar kutu hesabı ile yapılıyor. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan istavrit cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 550 Türk Lirası ile 600 lira arasında değişiyor.

Güncel İthal Uskumru fiyatları

İthal uskumru fiyatlarını merak eden vatandaşlar araştırıyor. Uskumrular da kilogram hesabaı ile satılıyor. Güncel İthal Uskumru fiyatları 35 lira ile 40 lira arasında değişiyor.

Güncel Kefal fiyatları

Güncel Kefal fiyatları kasa hesabı ile yapılıyor. Kasası 75 lira ile 200 lira arasında farklılık gösteriyor.

Güncel Kılıç fiyatları

Su ürünleri halinde Güncel Kılıç fiyatları kapsamında Güncel Kılıç fiyatları kilogram hesabı ile yapılır. Güncel Kılıç kilosu 90 lira ile 110 lira arasında değişiyor.

Güncel Levrek fiyatları

Levrek fiyatları da kilogram hesabı ile yapılır. Güncel Levrek fiyatları 70 lira ile 130 lira arasında değişiyor.

Norveç Somonu fiyatları

Norveç Somonu kilogram hesabı ile yapılır. Balık halinde Norveç Somonu fiyatları 190 lira ile 220 lira arasında değişiyor.