Haberler pek iyi değil! Marmara Bölgesi’ndeki bu durum canınızı sıkılabilir!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten resmi sosyal medya hesabı üzerinden  Marmara Bölgesi’ndeki hava durumu hakkında çarpıcı bir paylaşım yaptı ve bu bölgede bulunan İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'yı uyardı.

Haberler pek iyi değil! Marmara Bölgesi’ndeki bu durum canınızı sıkılabilir!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen hava durumu tahminlerini resmi sosyal medya hesabından paylaşarak vatandaşları da bilinçlendiren Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Marmara Bölgesi’ndeki hava durumu hakkında çarpıcı bir paylaşım yaptı ve bu bölgede bulunan İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'yı uyardı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Kerem Ökten, bölgede özel bir soğuma olduğuna dikkat çekti.

"GÜNDÜZLER SERİN, GECELER SOĞUK OLACAK"

Kerem Ökten, Marmara Bölgesi’nde gündüzlerin serin, gecelerin soğuk olacağını dile getirerek şunları kaydetti: “Marmara bölgesine özel bir soğuma var. Uzun süre Marmara bölgesinde gündüzler serin, geceler soğuk olacak...”

Bu kapsamda Tekirdağ, İstanbul, Edirne, Çanakkale, Kırklareli, Balıkesir,  Bursa, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'da gündüzler serin, geceler soğuk olacak. 

Haberler pek iyi değil! Marmara Bölgesi’ndeki bu durum canınızı sıkılabilir!

Kerem Ökten ayrıca başka bir paylaşımında da Türkiye'de yağışlar arttığını belirterek, önümüzdeki 16 gün içerisinde, değişim olmazsa; yüksek miktarda yağış beklendiğini belirtti. Kerem Ökten söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yeşil az, mavi orta, kırmızı kuvvetli, Mor şiddetli, Gri aşırı..."