Her evde olan malzemelerle 10 hızlı saç uzatma yöntemi! Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Hızlı saç uzatma yöntemleri kısa saçlı kadınların ve erkeklerin en çok merak ettiği ve en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Neolducom'da yer alan

Her evde olan malzemelerle 10 hızlı saç uzatma yöntemi! Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Hızlı saç uzatma yöntemleri kısa saçlı kadınların ve erkeklerin en çok merak ettiği ve en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Neolducom’da yer alan habere göre, hızlı saç uzatma için evdeki malzemelerle yapabileceğiniz bazı kürler bulunuyor. Ancak bu kürler söylenildiği gibi 1 haftada 20 cm’lik bir uzatma tabi ki sağlamıyor.

Her evde olan malzemelerle 10 hızlı saç uzatma yöntemi! Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

HIZLI SAÇ UZATMA YÖNTEMLERİ

Aloe Vera Kürü

Cilt bakım uygulamalarında mucizevi bitki olarak bilnen aloe veradan saçınızı uzatmak için de yararlanabilirsiniz. Bunun için yarım tatlı kaşığı bal, 1 çorba kaşığı limon suyu, 1 fincan aloe verayı karıştırarak söz konusu karışımı saçınıza sürün ve 30 dakika bekletin ve durulayın.

Elma sirkesi

Kilo vermek isteyenlerin her sabah bir kaşık içtiği elma sirkesi saçta da mucizeler yaratıyor. Söz konusu uygulama için duşta saçlarınızı durularken son durulama suyuna 2-3 damla elma sirkesi eklemeniz yeterli.

Acı Biber ve Zeytinyağı

Saç uzatma yöntemleri arasında pek tercih edilmeyen acı biber aslında içerdiği kapsaisin sayesinde saç derisinde kan akışını artırıyor. Saç uzatmada etkili olabilecek acıbiber kürü için 1 tatlı kaşığı acı biber tozu ve 2 tatlı kaşığı zeytinyağını karıştırıp saçınıza masaj yaparak uygulayın daha sonra ise durulayın.

Her evde olan malzemelerle 10 hızlı saç uzatma yöntemi! Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Yeşil Çay

Sağlıklı beslenenlerin sıklıkla tükettiği yeşil çay saç uzatmada da etkili yöntemler arasında yer alıyor. Saç dökülmesini de önlediği bilinen yeşil çayı saçınızda uygulamak için önce demleyin daha sonra ise ılınana kadar bekleyin. Saç derinize uyguladığınız yeşil çayı 1 saat kadar bekleyin ve sonra soğuk suyla durulayın.

Soğan Suyu

Her derdin devası sebzeler arasında yer alan soğan suyu saç uzatmada da oldukça etkili. Söz konusu uygulama için haşladığınız soğanın suyunu sıktıktan sonra saçlarınıza iyice yedirin. Soğan kürünü saçınızda bekletin ve sonra durulayın.

Sarımsak ve Hindistan Cevizi Maskesi

Sofraların baş tacı olan sarımsağın saç derinizdeki kan dolaşımını artırması saçlarınızı çok hızlı bir şekilde uzatacaktır. Sarımsak kürü için birkaç diş sarımsağı ezdikten sonra içine zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı ekleyerek kaynatın. Soğuttuktan sonra saç köklerinize uyguladığınız sarımsak kürünü en az 30 dakika boyunca saçlarınızda bekletin daha sonra ise durulayın. Söz konusu yöntemi belli aralıklarla tekrar edebilirsiniz.

Palmiye Yağı

Saçlarını kopma ve yıpranma sonucu kestirenlerin imdadına palmiye yağı yetişti. Saç uzatmada oldukça etkili olan ve E vitaminini içeren palmiye yağıyla siz de hayalinizdeki saçlara kavuşabilirsiniz. Söz konusu kür için palmiye yağını saçınıza kökten uca sürün ve en fazla 10 dakika boyunca bekletin daha sonra saçlarınızı şampuanla yıkayın.

Her evde olan malzemelerle 10 hızlı saç uzatma yöntemi! Hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Yumurta Akı

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmesi saç uzatmada da oldukça etkili yöntemler arasında yer alıyor. Söz konusu uygulama için yumurta akını ve zeytinyağını karıştırıp saçınıza yedirin ve 1 saat beklettikten sonra soğuk suyla durulayın.

Patates Maskesi, Yumurta Sarısı ve Bal Mucizesi

İçeriğinde bulunan A, B ve C vitaminler nedeniyle saç dökülmesinde, saç kuruluğunda ve kırılmalarda oldukça etkili olan patates saçlarınızı maskesi saç uzatmada da mucizeler yaratıyor. Söz konusu kür için patatesleri rendeleyin ve suyunu çıkarın daha sonra bu maskeye yumurta sarısı ve bal da ekleyerek saçınıza yedirin, daha spnra ise durulayın.

Sıcak ve Soğuk Su Şoku

Sıcak ve soğuk su şoku saç köklerinizi etkinleştirir. Kan dolaşımını hızlandıran bu uygulama sayesinde saçlarınız daha hızlı uzamaya başlar.