İmamoğlu'ndan İstanbullulara müjde üstüne müjde! Artık hem sınırsız hem de ücretsiz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ekrem İmamoğlu İstanbullulara bir müjde daha verdi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre o hizmet artık hem sınırsız hem de ücretsiz olacak.

İmamoğlu'ndan İstanbullulara müjde üstüne müjde! Artık hem sınırsız hem de ücretsiz!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara bir müjde daha verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre şehirdeki çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde toplamda 11 bin 500 noktada sağlamış olduğu internet erişim hizmetinde bir yeniliğe gitti ve İBB Wi-Fi için kota sınırlamasını da kaldırdı. Yine paylaşılan bilgilere göre söz konusu bu değişiklikle beraber, İstanbullular artık İBB Wi-Fi üzerinden sınırsız ve ücretsiz şekilde internet erişimi sağlayabilecek.

İmamoğlu'ndan İstanbullulara müjde üstüne müjde! Artık hem sınırsız hem de ücretsiz!

İSTANBULLULARA BÜYÜK MÜJDE

Verilen detaylara göre daha önce bu hizmette aylık 60 GB gibi bir internet kullanım kotası vardı fakat yapılan güncelleme ile beraber söz konusu bu kota tamamen ortadan kalktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin telekomünikasyon altyapı şirketi İSTTELKOM tarafından sunulan bu hizmet, mega kentteki vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Wi-Fi, kentin pek çok noktasında, özellikle kültür merkezleri, meydanlar, bahçeler, parklar, spor alanları, üniversiteler, sosyal tesisler, yurtlar, hastaneler kreşler ve toplu taşıma araçları gibi yerlerde erişilebilir durumda. Mega kentliler, “İstanbul Senin” uygulaması üzerinden kolay bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Wi-Fi ağlarına bağlanabilir ve sınırsız internetin keyfini çıkarabilirler.