İş Bankası’ndan faizsiz kredi müjdesi! Son tarih 31 Mayıs!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan faizsiz kredi müjdesi geldi. Başvuranın hesaplarına yatırılacak olan kredi için son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

İş Bankası’ndan faizsiz kredi müjdesi! Son tarih 31 Mayıs!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın son bir senedir uygulamış olduğu faiz politikası nedeniyle faizler yüzde 6’ya dayandı. Durum böyle olunca da kredi çekmek isteyen vatandaşlar faizsiz kredi kampanyaları ile ileili araştırmalar yapmaya başladı.

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan milyonlara faizsiz kredi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre İş Bankası'nın faizsiz kredi kampanyası için son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Paylaşılan detaylara göre İş Bankası, yeni müşterilerine 25 bin Türk Lirası'na kadar yüzde sıfır faizli kredi fırsatı vereceğini duyurdu. Buna göre, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar 25 bin Türk Lirası'na ulaşan faizsiz taksitli nakit avans olanağına sahip olacak.

İş Bankası yaptığı açıklamada yüzleri güldüren faizsiz kredi kampanyasını Mayıs ayı kapsamında düzenlendiğini duyurdu bu nedenle de söz konusu krediye başvurmak isteyen vatandaşların acele etmesi gerekiyor.

İş Bankası’ndan faizsiz kredi müjdesi! Son tarih 31 Mayıs!

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI MAYIS 2024

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerli oluyor. Söz konusu bu kampanyadan faydalanmak için, kullanılacak olan Taksitli Nakit Avans tutarı 300 lira ile 25 bin Türk Lirası arasında değişiyor.

Yine verilen bilgilere göre yalnızca İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanım sağlanabilecek. Kullanılacak olan Taksitli Nakit Avans tutarı, bir takvim ayında müşteri limitinin yüzde 25’lik kısmı kadar ve en çok 25 bin Türk Lirası olarak belirtildi.

Söz konusu kampanya kapsamında tanımlanmış olan faizsiz taksitli nakit avans tutarı, azami 2 defadave toplamda tanımlanan tutarı geçmeyecek biçimde kullanılabilecek. 2-3 (dahil) aydan farklı vadelerde ve 25 bin Türk Lirası üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.