İş Bankası'ndan son 28 gün uyarısı! Hesaplara 2 bin TL yatırılıyor!

Mayıs ayı kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden duyuran İş Bankası, hesaplara 2 bin TL yatıracağını açıkladı. İşte İş Bankası Mayıs 2024 kampanyası detayları...

İş Bankası'ndan son 28 gün uyarısı! Hesaplara 2 bin TL yatırılıyor!

En çok tercih edilen bankalar arasında ilk sıralarda yer alan İş Bankası Mayıs 2024 kampanyasını da resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre başlattığı yeni kampanyalarla mevcut müşterilerinin yüzünü güldüren ve bünyesine yeni müşteriler katan İş Bankası, mayıs ayı kampanyası kapsamında hesaplara 2 bin lira yatıracak.

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan kampanya detaylarını resmi internet sitesi üzerinden duyuran İş Bankası, söz konusu kampanya için son tarihi de 31 Mayıs olarak açıkladı. 

İş Bankası'ndan son 28 gün uyarısı! Hesaplara 2 bin TL yatırılıyor!

İş Bankası tarafından yapılan paylaşımlara göre İşCep ya da Maximum Mobil'den kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı ya da Maximum Kart ile ETS’deki seçili yurt içi otellerinde tek bir defada yapacağı 5 bin Türk Lirası – 9 bin 999 Türk Lirası arası ilk alışverişte 500 lira MaxiPuan, 10 bin Türk Lirası  – 19 bin 999 Türk Lirası arası ilk alışverişte bin TL MaxiPuan, 20 bin Türk Lirası  ve üzeri ilk alışverişte ise 2 bin TL MaxiPuan kazanacak.

İŞ BANKASI MAYIS KAMPANYASI 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre 2 bin TL'ye ulaşan MaxiPuan kampanyası, 01 Mayıs - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak konaklamalar için 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ETS’deki seçili yurt içi otellerinde gerçekleştirilecek peşin veya 3 taksitli ödemelerde geçerli oluyor. Ayrıca bunun dışında 6, 9 veya 12 taksitli işlemler kampanya kapsamına dahil edilmedi.