İş Bankası'ndan son dakika promosyon güncellemesi! Tam 28 bin TL promosyon veriyor!

Kamu bankaları ve özel bankaların promosyon yarışı giderek daha da kızışırken bir son dakika promosyon haberi de İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası yaptığı açıklamada tam 28 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. İşte İş Bankası promosyon ödemesi ile ilgili detaylar...

İş Bankası'ndan son dakika promosyon güncellemesi! Tam 28 bin TL promosyon veriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu bankalarının merakla beklenen emekli promosyonlarını artıracağı müjdesini vermesinden hemen sonra özel bankalar da promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bu kapsamda, emeklilere 18 bin Türk Lirası'na ulaşan promosyon ödemeleri yapılacağı duyuruldu. Durum böyle olunca, emekliler de en yüksek promosyonu hangi bankadan alabileceği ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Paylaşılan detaylara göre bunun dışında, kamu bankaları ve özel bankalar, yeni promosyon sözleşmesi kapsamında işçilere de promosyon ödemesi vereceklerini açıkladı. Konu ile ilgili olarak bir son dakika promosyon haberi de İş Bankası’ndan geldi.

İş Bankası'ndan son dakika promosyon güncellemesi! Tam 28 bin TL promosyon veriyor!


İŞ BANKASI 28 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ VERECEK

Verilen bilgilere göre İş Bankası, Keşan Belediyesi iş birliği kapsamında işçilere 28 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Ayrıca yine Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de yapılan açıklamada, ''Keşan Belediyesi Personel Limited Şirketimiz ile İş Bankası arasında maaş promosyon anlaşmamızı imzaladık. Sözleşme ile çalışanlarımız 3 yıllık anlaşma karşılığında 28 bin lira tutarında promosyon alacaklar” ifadelerine yer verildi.

Böylelikle, Keşan Belediyesi’ne bağlı şekilde çalışanlar İş Bankası’ndan 28 bin Türk Lirası promosyon ödemesi alacak.