Kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere müjde! Hesaplara 2 bin TL yatırılıyor!

Kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere Vakıfbank'tan müjde geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Vakıfbank kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 2 bin TL hediye edecek. 

Kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere müjde! Hesaplara 2 bin TL yatırılıyor!

Yeni aya girilmesiyle birlikte birlikte kamu bankaları ve özel bankalar peş peşe kampanyalar düzenleyerek, müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Konu ile ilgili olarak detaylara göre bu kapsamda, Vakıfbank da yeni kampanyasını açıkladı. 

Vakıfbank tarafından paylaşılan detaylara göre söz konusu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesabına 2 bin lira yatırılacak.

Kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 ile bitenlere müjde! Hesaplara 2 bin TL yatırılıyor!

VAKIFBANK MAYIS 2024 KAMPANYASI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, VakıfBank Reserve, Private Card ve Platinum Plus Metal kartınızla tek bir defa gerçekleştirilecek olan 2 bin Türk Lirası ve üzeri tüm restoran harcamaların yüzde 10’u kadar, günlük en fazla bin TL, aylık en fazla 2 bin TL indirim; VakıfBank Platinum Plus kartınızla tek bir defada gerçekleştirilecek olan 2 bin TL ve üzeri tüm restoran harcamaların yüzde 10’u kadar, günlük en fazla 500 lira aylık en fazla 1.000 lira indirim yapılacak.

Söz konusu kampanya kapsamında kazanılmış olan indirimler bir sonraki gün kartınıza yansıtılacak. Ayrıca ek kartlarla yapılan harcamalar kampanya kapsamına dahil edilmedi.

Yine verilen bilgilere göre kampanyaya e-ticaret, mobil temassız, mail order ve yurt dışı işlemleri ile iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil edilmedi. İşlem iptal/iade halinde yüklenen indirimler geri alınacak.

Kampanyanın kart bazında geçerli olacağı belirtilirken, ek kart olarak sadece Private Card ve Platinum Plus ek kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edildi.