Kuaförler ilkbahar ve yaz mevsimlerinde patlayacak saç modellerini açıkladı! Bu modeller sizi adeta bambaşka biri yapacak!

Eğer siz de saç kesiminizi değiştirmek istiyorsanız, bu haberimiz tam da size göre. Kuaförler 2023'ün saç trendlerini tek tek açıkladı, işte o kesimler...

Kuaförler ilkbahar ve yaz mevsimlerinde patlayacak saç modellerini açıkladı! Bu modeller sizi adeta bambaşka biri yapacak!

 

Eğer siz de kış saç modellerini ve kış saç kesimlerini denediyseniz ve saçlarınıza biraz daha değişik bir şeyler yapmak istiyorsanız, bu haberimiz tam da size göre.

Saçlarınızda ister büyük bir değişiklik ister yapmak isteyin, isterseniz de ince bir ince ayar arıyor olun biz sizler için hepsini tek bir haberde topladık. 

Karar'da yer alan habere göre, profesyoneller ilkbahar ve yaz mevsiminde patlayacağını tahmin ettikleri saç modellerini tek tek açıkladı.

Paylaşılan detaylara göre, geçtiğimiz birkaç yılda ne kadar saçlar için doğal dokuyu ve zahmetsiz saç stillerini benimsenildiyse, 2023 ilkbahar ve yaz mevsimi tüm bunlarla birlikte biraz da ekstra tarz olmaya hazırlanıyor. 

Verilen detaylara göre, ilkbahar ve yaz ayları saç kesimi açısından aslında oldukça popüler zamanlar olarak biliniyor. 2023 yılının ilkbahar ve yaz mevsimlerinin en popüler saç modelleri şu şekilde...

sac-kesimleri

BOB KESİM

Verilen detaylara göre, klasik bob kesimi bu sezon aslında oldukça popüler. Bob kesimler son senelerin en popüler saç modelleri arasında yer alıyor. İlkbahar ve yaz ayları için de harika bir seçim olan bob kesimler çene hizasında olmasıyla da dikkat çekiyor. 

Çene hizasında kesilen bu saç stili, pek çok kadına uyum sağlar ve her yaşta da şık görünür. Yine verilen detaylara göre bob kesim kısa, düzgün bir kesimdir. Eğer saçlarınızın hafifletilmesini istiyorsanız, birkaç kat ekleyebilirsiniz.

ORTA UZUNLUKLU KESİM

Paylaşılan bilgilere göre, omuz hizasında kesilmiş olan orta uzunlukta saçlar, hem düz hem de dalgalı stillerde oldukça popüler olarak bilinir. Bu tarz kesimler yüz hatlarını vurgulamak ve boyun bölgesini açıkta bırakmak isteyenler için oldukça ideal tarzlar arasında yer alır.  

Ayrıca yine verilen detaylara göre, bu kesim, saçlarınızın orta uzunlukta kesilmesi ve doğal dalgalanması ile karakterize olarak bilinir. Ilkbahar ve yaz ayları için harika bir seçim şeklinde belirtilen orta uzunluktaki kesimler doğal ve rahat olmasıyla da öne çıkar.

sac-modelleri

KATLI KESİM

Katlı kesimler hacimli saçlar için oldukça harikadır. Verilen bilgilere göre, katlar, saça hareket ve derinlik katarken, yüz hatlarını da oldukça yumuşatır. Paylaşılan detaylara göre, bu sezon, özellikle katlı uzun bob kesimleri oldukça popüler. Katlı kesimler her zaman popülerlikte zirve yer almasıyla bilinir ayrıca ilkbahar ve yaz aylarında da harika bir seçenek olarak öne çıkar. Katlar, saçınıza hem hacim, hem de hareketlilik kazandırır.

PİXİE KESİM

Paylaşılan detaylara göre, Pixie kesim, son dönemlerde popülerliğini koruyan kesimler arasında yer alıyor. Verilen bilgilere göre, kısa saçları sevenler için harika bir seçenek olarak ön plana çıkan bu saç modeli ilkbahar ve yaz ayları için de oldukça idealdir. Ayrıca kısa saç sevenler için ideal seçenekler arasında yer alan pixie kesim, boyun bölgesini açıkta bırakır ve yüz hatlarını da vurgular. Aktarılan son dakika detaylarına göre, bu sezon daha kısa ve daha düz bir pixie kesim trendi var.

UZUN DALGALI KESİM

Uzun saçlara sahip olan kadınlar için dalgalı kesim, plajda ve güneşte rahatlıkla kullanılabilecek seçenekler arasında yer alıyor. Verilen detaylara göre, bu sezon, doğal dalgalı saçlar ve hafif katlı kesimler oldukça revaçta.

 

Akbank'tan emeklileri coşturacak 2 yeni kampanya müjdesi! Bu kampanyaları sakın kaçırmayın!

Başkasına ait tapu sorgulanır mı? Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Hemen bakın!

Altının piri İslam Memiş tek tek duyurdu, bu yeni rakamı görenin ayakları yerden kesildi!